avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara peste 18 ani. Dacă după ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara peste 18 ani. Dacă după împlinirea vârstei ...

Pensie alimentara peste 18 ani.
Dacă după împlinirea vârstei de 18 ani și finalizare liceu imi continui studiile la o universitate în Olanda la cursuri de zi mai primesc pensie alimentara?
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 20:14, 20 Iunie 2022
Bună seara!
Puteți solicita pensie de întreținere dvs. personal( adică cererea de chemare în judecată va fi făcută pe numele dvs.) pe toată durata studiilor( maxim până la 26 de ani), cu condiția să nu obțineți alte venituri, indiferent de tara in care studiați!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara neachitata andr0504 andr0504 Buna, am o intrebare legata de pensia alimentara de care ar trebui sa beneficiez din partea tatalui meu, in condiitile in care parintii mei sunt divortati. Eu ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere-dupa implinirea varstei de 18 ani Catalina_1 Catalina_1 Va rog, sa-mi spuneti daca dupa implinirea varstei de 18 ani, copilul care este momentan elev va mai primi pensie de intretinere? Mentionez ca Instanta in ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara pana cand? gymyforty gymyforty platesc pensie ptr un student, termina anu 3 si da licenta, apoi are drept de munca. Pana cand trebuie sa-i platesc mamei lui pensia alimentara?...pana ... (vezi toată discuția)