avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua, am si eu nevoie de o îndrumare.In 2008 am ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua, am si eu nevoie de o îndrumare.In 2008 am achiziționat ...

Buna ziua, am si eu nevoie de o îndrumare.In 2008 am achiziționat un apartament cu credit ipotecar..In urma divorțului de fostul sot creditul nu a mai fost platit si am ajuns sa ne judecăm cu banca pt darea in plata a apartamentului proces pe care l-am pierdut iar apartamentul sa scos la licitație in mai 2020 cu o suma foarte mica neacoperind datoriile catre banca iar acum ma-am trezit cu proprire pe salariul meu (fostul nu are loc de munca aici) deci ma executa doar pe mine.Exista o procedura legala prin care sa pot scapa de aceasta datorie ? Nu am posibilitatea sa achit suma ramasa restanta 22000 CHf.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mulțumesc pentru ranspuns...
Dar asupra unui autoturism care este achiziționat de actual meu sot de cand suntem căsătoriți dar este strict pe numele lui de acesta se poate atinge?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, se poate. Bunurile dobândite in timpul căsătoriei sunt considerate bunuri comune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

4 ani fara niciun act de executare - este perimata executarea silita? mariusstoican mariusstoican Buna seara, Am primit de curand un proces verbal de sechestru auto intr-un dosar de executare din anul 2014, iar in urma consultarii dosarului la executorul ... (vezi toată discuția)
Executare silita apartament Cristianna Cristianna Buna ziua!O persoana a achizitionat un apartament prin credit bancar in valoare de 100.000 euro in anul 2008.Anul trecut persoana isi pierde locul de munca ... (vezi toată discuția)
Imprumut de nevoie personale vrl112 vrl112 Buna ziua , in 2012 am facut un imprumut in banca de nevoi personale , am platit cam 6 luni-12 luni, cam asa , si dupa am plecat din tara , Am revenit in 2017 ... (vezi toată discuția)