avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită somatie de executare
Discuție deschisă în Executare silită

somatie de executare

buna seara

va rog sa i-mi spuneti daca se poate executa bunurile mobile si imobile detinute de socrii mei .
iata cum se prezinta situatia : de curand am primit o somatie de executare silita pentru un credit de 6000 lei , pe care l-am luat in anul 2006. am platit timp de 3 ani iar de anul trecut nu am mai putut sa platesc nemaiavand un loc de munca .in prezent sunt in somaj , iar indemnizatia este la limita supravietuirii. sunt casatorita cu doi copii minori in intretinere iar sotul este persoana cu handicap aceentuat , venitul familiei este indemizatia mea de somer , indemnizatia sotului de handicap si alocatiile copiilor de stat .va rog sa i-mi spuneti daca executorul poate sa execute bunurile din locuinta . mentionez faptul ca locuinta este proprietatea socrilor mei , ei fiind decedati iar la aceea locatie nu s-a efectuat succesiunea.

va multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: Galea Cristian Viorel , Executor judecatoresc 09:21, 26 Ianuarie 2010
va multumesc mult pentru raspunsuri .

sa inteleg ca nu pote fi executat apartamentul socrilor mei , sau bunurile aflate in el .

totusi va rog sa imi comunicati daca in cazul in care se va face succesiune si apartamentul va deveni proprietatea sotului si a mea , se va trece la executarea imobilului si a bunurilor ?

va multumesc anticipat .
V-am raspuns deja. La o eventuala succesiune, nu aveti calitatea de mostenitor decat daca, doamne fereste, a decedat si sotul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de executare silita redialboss redialboss buna ziua va rog sa ma ajutati !! in data de 23 03 2009 am primit o somatie de executare silta ... (vezi toată discuția)
Credit pana lili pana lili mama a avut o rata si plateam la banca acum ea a decedat si eu nu am bani sa platesc cdreditul.ma poate executa cineva silit?daca dau bunuri inapoi scap?suma ... (vezi toată discuția)
Ajutor urgent - executare silita ContSters294253 ContSters294253 buna ziua .am un credit si din cauza neplatii ratelor din cauza problemelor financiare banca ma someaza cu executare silita, mai am o poprire pe statul de ... (vezi toată discuția)