avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua,ma confrunt cu o problema.Am o cafenea pe ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua,ma confrunt cu o problema.Am o cafenea pe care doresc ...

Buna ziua,ma confrunt cu o problema.Am o cafenea pe care doresc sa o vand la parterul unui bloc.Avem contract de inchiriere facut pe 2 ani.Insa din cauza unor probleme nu mai putem tine afacerea si dorim sa o vindem.Presedintele blocului ne a spus ca fara acordul lui noi nu putem sa vindem nimanui si ca el nu doreste sa vina altcineva ca poate urmatorii partoni nu vor fii ok.Cum putem proceda?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 08:30, 23 Iunie 2022
Tot pe lângă, nici măcar nu știți faptul că nu există vreun contract cu asociația de proprietari. A inchiriat pe 2 ani de la proprietarul spațiului. Asociația nu poate închiria proprietăți private. :))))

Sigur v-ați ocupat vreodată de astfel de cazuri?

Și tot n-ați răspuns la vreuna dintre întrebările pe care vi le-am pus. Sunt asa de grele? :)
Ultima modificare: Miercuri, 22 Iunie 2022
latka, utilizator
Ca de obicei, nu intelegeti nimic.
După dvs. dreptul este o chestie pe vorbe...
Nu este prima oara când observ acest lucru.

Trebuie văzute actele.
Este atât de simplu dar va pare asa de complicat sa intelegeti...

Vânzarea cafenelei nu înseamnă neapărat vânzarea firmei.
Este insa mai complicat dreptul decât pare pentru cei care nu îl cunosc și sunt urechisti.
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Mă bucur nespus ca ați înțeles dvs. :)))

Cu treaba aia ca dreptul nu-i pentru oricine chiar va dau dreptate :)))

Chiar ca legile nici măcar nu trebuie citite, darămite sa le mai vezi :))
latka, utilizator
Si eu am avut o banuiala in sensul aratat de dvs., dar daca asa graieste doamna, am dat-o si eu cum m-am priceput.
Bun si daca are spatiul inchiriat, la ce bun "reclama" pe forum?
Apoi, iaca ca nici nu mai da pe-aici...
Multa lume pe forum care scrie in lb. romana veche si noi ne "certam". Faza este ca mai invatam unul de la altul...
Merci!
Ultima modificare: Joi, 23 Iunie 2022
Adam Grecu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terasa bloc PREDA MELANIA PREDA MELANIA Buna ziua , administartorul de la blocul nostru a dat un anunt pe internet ca vrea sa vinda terasa blocului fara a intreba locatari blocului. (Avantajos ! ... (vezi toată discuția)
Banner electoral pe fatada blocului BEN46 BEN46 La noi pe fatada blocului a aparut un banner electoral , am sunat presedintele sa o intreb cat a iesit din afacerea asta si am primit ... (vezi toată discuția)
Modalitate preluare spatiu comun alexberi alexberi Locuiesc la ultimul etaj al bloc cu asociatie de locatari (nu de proprietari). As vrea sa preiau doua spatii comune (spalatorie si uscatorie) aflate pe etaj ... (vezi toată discuția)