Buna ziua. As dori sa ma ajutati intr-o problema.
Am un salariat care si-a depus dosarul pentru pensionare in iulie 2009. In septembrie a venit decizia cu data de pensionare 1 iulie, dar nu a fost comunicata si societatii. Au fost si niste probleme, nu era ceva completat in cerere asa ca a primit pensia incepand cu luna ianuarie.
Pana acum nu i-am facut incetarea, deoarece bu stiam daca va fi pus in plata. Angajatul va continua sa lucreze la noi. Eu cu ce data fac decizia de incetare si noul contract de munca?
Multumesc.
am primit o sugestie din partea itm ului ca sa raportam in Revisal desfacrerea cim cu data la care salariatul depune cererea de pensionare....asta ptr ca la CJP salariatul are nevoie de decizia de incetare in dosarul de pensie ..astea
cu toate ca C.muncii prevede ca cim inceteaza de drept la data comunicarii.
Care este situatia juridica a angajatului care de ex nu mai are concediu medical nu mai vine la munca ..pana imi comunica decizia de pensionare (invaliditate in cz meu) ? CIM suspendat ? Da, in cazul actului aditional de suspendare a cim prin acordul partilor nu trebuie inregistrat in Revisal deci l-as putea depune pentru perioada cat sal nu are nici CM si nici nu munceste pana la comunicarea deciziei(desi normele de aplicare ale L 19 prevad ca ""etapele stabilite pentru pensionarea de invaliditate se incadreaza in perioada de concediu medical aprobat in prealabil in vederea intocmirii formelor de pensionare" -insa recunosc ca nu prea inteleg practic in ce se traduce acest articol. )