Stimata dna utilizator Irina Pricop
Nu sunt evident avocat, daca as fi fost mi-as fi oferit serviciile gratuit pe acest site cu poza si contact, asa cum procedeaza avocatii si consilierii juridici demni de incredere.
Cu siguranta daca as fi fost avocat nu as fi aparut pe site ca "utilizator " .
Va multumesc pentru efortul dvs de a-mi raspunde, cu toate ca nu sunt convinsa ca raspunsurile dvs. La intrebarile mele, dvs.sub titulatura "utilizator ", si fara poza, coincid cu politica si regulamentul forumului, respectiv asa cum eu am adresat intrebari cu respect , asteptam sa mi se raspunda tot cu respect.
Dar.....
Infine astept comentarii la intrebarile mele de la avocati si / sau consileri juridici, nu numai de la "utilizatori " noi pe forum
Inchei aici orice comunicare cu " utilizatori ", care nu stiu cine sunt , din dorinta de a primi sfaturi juridice de la profesionisti, si de a fi tratata cu respect, asa cum un profesionist stie sa abordeze problemele.
Multumesc pentru intelegere
irina.pricop a scris:
nu vi s-a refuzat nimic; dosarul este la grefa, probabil; o sa primiti si comunicarea; aveti rabdare
in apelul declarat veti vedea daca s-a cerut suspendarea executarii; lucrurile nu functioneaza asa rapid cum ne-am dori noi; va agitati inutil si va creati scenarii cand sunt doar chestiuni banale
veti putea studia dosarul cand va ajunge la arhiva sau va fi incarcat pe site; iar apelull cu motivele va va fi comunicat, stati fara grija; nu ramane necomunicat
daca ati intelege legile pe care le cititi, nu ati mai pune aceste intrebari care nu au nici o relevanta in raport cu cauza; ati umplut forumul cu intrebari pe aceeasi cauza, intrebari pe care nu le-ati fi pus daca ati fi intles exact ce cititi; dar ne place sa fim google lawyers .... nu merge
Felicitari ca ati castigat, cel mai probabil aveati si dreptate. Dar asta nu inseamna ca sunteti avocat.