avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... marire salariala....omisa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

marire salariala....omisa

Buna ziua,
Aceasta luna au fost facute mariri salariale in cadrul societatii unde lucrez.
Eu nu am primit aceasta marire pe motiv ca am avut concedii medicale (si acestea luate pt copil bolnav, foarte bolnav chiar) in anul anterior si pe motiv ca am avut program redus de munca cateva luni (am copil sub 2 ani si nu am mai avut o perioada cu cine il lasa).
Intrebarea este daca: e legal sa nu fi primit aceasta marire pe aceste considerente?

Daca nu, se poate actiona in istanta angajatorul sau ce ar trebui facut pt a mi se face dreptate.

Motivele mi-au fost transmise verbal de catre superior.

Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 18 Ianuarie 2010
kymy7, utilizator
Cel mai recent răspuns: kymy7 , utilizator 10:13, 19 Ianuarie 2010
Multumesc pt raspunsuri.
In acest caz voi ramane doar cu dezgustul unui angajator lipsit de scrupule, repet, singurele motive invocate fiind medicalul pt copil si programul redus o scurta perioada, nu lipsa de eficienta sau altele.
O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea de avantaje egale la intoarcerea din concediul de crestere copil sassy3006 sassy3006 Buna ziua! In luna aprilie urmeaza sa revin la serviciu dupa incheierea concediului de crestere copil. Conform HG 865/2023, angajații care se întorc dintr-un ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata! am nevoie de o informatie din partea dumneavoastra, ... Elena Onofrei Elena Onofrei Buna dimineata! Am nevoie de o informatie din partea dumneavoastra, am revenit la serviciu dupa Ccc, compania fiind afectata de aceasta pandemie, am salariul ... (vezi toată discuția)
Baza legala pentru restrictionare acces al unui salariat la o baza de date interna Krissia . Krissia . As vrea sa stiu in ce baza legala un angajator poate dispune restrictionarea accesului la o baza de date interna, pentru un salariat ? Ce documente ar trebui ... (vezi toată discuția)