avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 165 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... neclaritate despagubire
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

neclaritate despagubire

am lovit din neatentie si graba oglinda unei masini ,am oprit ,am constatat pagubele impreuna cu soferul pagubit si am convenit la intelegere despagubire,fara amiabila sau politie;au trecut 5 zile si nu mi a comunicat inca suma pe care o doreste ca despagubire;ce variante exista daca pagubitul pretinde o suma cu care nu sunt de acord?mai pot sa i dau polita de asigurare fara sa mergem la politie?am fost de acord cu pagubele ce le am constatat impreruna;eu am condus masina de servici,asigurare pe nume patron;daca patronul evita sa dea asigurare ,il pot obliga legal?
Cel mai recent răspuns: cris0811 , utilizator 12:53, 27 Iulie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine constata daunele auto daca nu am asigurare farmvet farmvet Masina mea era in parcare, nu are asigurare, am vrut sa o mut si cand am dat cu spatele am lovit o alta masina in coltul din dreapta spate si i-am zgariat ... (vezi toată discuția)
Victima unui accident minor, vinovatul a fugit de la locul faptei. Petria Marius Petria Marius Sunt victima a unui accident minor care s-a soldat cu distrugerea oglinzii retrovizoare stanga. Masina care de deplasa din sens opus nu a pastrat distanta ... (vezi toată discuția)
Accident tamponare lucian981 lucian981 Buna seara! Lucrez ca sofer la o firma. In aceasta seara nu am pastrat distanta necesara si am intrat intro masina care a stationat la o intersectie cu ... (vezi toată discuția)