avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna ziua. As vrea sa stiu de unde as putea scoate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna ziua. As vrea sa stiu de unde as putea scoate vechimea in ...

buna ziua. As vrea sa stiu de unde as putea scoate vechimea in munca. se poate accesa revisalul ca persoana fizica ? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:51, 23 Iulie 2022
Buna ziua,
Potrivit legislatiei actuale este posibil ca angajatul sa acceseze registrul general de evidenţă a salariaţilor, însă în concret nu au fost adoptate normele de aplicare care să conțină procedura de acces în registru.
Ultima modificare: Vineri, 22 Iulie 2022
Mihail Croitoru, Avocat
ook..si de la oficiul pentru ocuparea fortelor de munca exsita sansa de a putea scoate vechimea? adica ei ar putea avea acces la asta?
Nu. Faceti o cerere catre angajator.
Revisalul nu va cuprinde niciodata toată vechimea în munca a unei persoane.
Buna ziua! Va puteti adresa casei teritoriale de pensii.Ei au istoricul dvs. in campul muncii.Faceti cerere si vi se elibereaza o adeverinta de vechime in munca.

Alte discuții în legătură

Intocmirea carnetelor de munca retroactiv enticing enticing Buna ziua, Revin cu o mai veche problema, larg dezbatuta si totusi inca neelucidata (atat pentru mine cat si pentru altii), acea a intocmirii carnetelor de ... (vezi toată discuția)
Carte munca ang671 ang671 Buna ziua, as vrea va rog sa imi spuneti cum as putea sa aflu cati ani am in campul muncii. Unde trebuie sa merg si ce acte imi trebuiesc? In prezent activez ... (vezi toată discuția)