avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... cand imi voi primi somajul
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

cand imi voi primi somajul

sunt in somaj din 01.10.2009.Cand am depus dosarul banii se primeau pe card, dar ulterior s-a revenit si se primesc doar prin posta.eu ne stiind acest lucru , si nepatand sta toata ziua acasa, postasul nu mi-a lasat aviz sa merg la posta, si mi-a trimis indemnizatia de somaj pe luna octombrie 2009 inapoi la AJOFM.acesti bani nu i-am primit pana acum, oare cand o sa-i primesc? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: taniusca83 , utilizator 11:36, 22 Februarie 2010
am depus dosarul abia pe 21 ianuerie, am primit si prima viza pe 12 febr

Indemnizatia o veti primi in cursul lunii martie, pentru perioada ian.-febr.
am uitat sa specific ca dosarul lam depus pe 21 ian dar sunt in somaj de la 1 noiembrie atunci au inregistrata ei dosarul cand mam programat ptr a depuen dosarul, as vrea sa stiu dc o sami vina pe toate lunile din ura odata, si sa astept postasul deci sa nu ma duc la posta, va multumesc
Si eu am uitat sa va spun ca intrati in drepturi de la data depunerii dosarului adica 21 ian. chiar daca ai fost concediata in nov.
Nu inteleg "au inregistrat dosarul la 01 nov. dar dv. l-ati depus la 21 ian. si prima viza ati primit-o in febr." Cum adica, l-au inregistrat fara sa-l depuneti?
Daca ati intrat in plata de pe 01.11.2009.veti primi toti banii din urma ,dar in functie de agentie ,poate fi o intarziere de o luna sau doua pana la prima plata.Nu intrati in panica,postasul vine acasa cu cuponul ca si la pensionari.
Ultima modificare: Joi, 18 Februarie 2010
Muresan Felicia, utilizator
Va multumesc ptr raspuns voi astepta postasul, deci sa ma explic eu am fost concediata de pe 1 noiembrie si daca te duci si depui dosarul in tremen de 30 de zile de la concediere ei somajul de la data respectiva adica 1 noembr, am fost la ei sa ma programez ptr a depune dosarul pe la sf lunii noiembrie adica mam incadrat in cele 30 zile, miau dat un nr de inregistarre si mai zis sa vin cu dosarul abia pe 21 in ca sunt foarte multe, mama prezentata pe 21 ian am depsu dosarul si in cartea de munca miau scris ca sunt in somaj de la 1 noiemb, apoi am fost pe 12 feb si miam pus prima viza acum astept si eu abnii aai odata sper sa ajunga pana la sf lunii ca stau de 4 luni in somaj si ei banii dupa atatea luni de te doare capul, va multumsc ptr rasunsuri

Alte discuții în legătură

Cand ar trebui sa primesc indemnizatia de somaj? marysa marysa Buna! Mi-am depus dosarul pentru indemnizatia de somaj in data de 4 martie si mi-a spus ca in data de 14 aprilie sa merg sa semnez cand mi-a pus si prima ... (vezi toată discuția)
Ajutor somaj koki koki Buna ziua . am si eu o intrebare la D-vs ...Pe data de 3 -06 -2010 am depus dosarul pt somaj .pe data de 21 iulie trebuie sa ma duc la punerea vizei si ... (vezi toată discuția)
Cand voi primi indemnizatia de somaj? geomarius geomarius am si eu o intrebare..am dosaru de somaj depus pe data de 29 ianuarie am pus si o viza pe 10 martie..as vrea sa stiu si eu cand imi vin banii k nu am primit ... (vezi toată discuția)