avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara! Se poate contesta o evaluare făcută de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara! Se poate contesta o evaluare făcută de către ...

Bună seara! Se poate contesta o evaluare făcută de către angajator dacă nu este corectă și nici nu există dovezi pentru a susține ce s-a scris în evaluare? De asemenea, dacă mi-au fost încălcate drepturile, s-au încălcat și legi către ce autoritate pot face o sesizare?

Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:42, 8 August 2022
Orice afirmație, ar trebui probata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retrogradare din functie (se mentine postul in organigrama insa mutat pe o pozitie inferioara) Cami2022 Cami2022 Sunt angajat intr-o companie multinationala pe o pozitie de manager intr-un departament ce functioneaza in prezent avand 2 pozitii de manager. M-au anuntat ca ... (vezi toată discuția)
Penalizari salariale fara acte rev3enge rev3enge Buna ziua, Sunt angajata de 2 ani in cadrul unei firme SRL ce este o franciza pt o soc de telecom franceza din tara.As dori cateva sfaturi cat mai concrete ... (vezi toată discuția)
Desfacerea contractului de munca Popescu_Ioana2014 Popescu_Ioana2014 Din greseala am luat acasa o fisa de evaluare. Se poate desface contractual de munca din acest motiv? Am incalcat vreo lege? Pot fi pedepsita penal pentru ... (vezi toată discuția)