avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cand si cum intra in legalitate statutul modificat al ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cand si cum intra in legalitate statutul modificat al asociatiei ...

Cand si cum intra in legalitate statutul modificat al asociatiei de proprietari
Cel mai recent răspuns: eugarizan , utilizator 16:52, 12 August 2022
Pentru a nu avea probleme , eu doresc respectarea legii , a mai fost respins acum 7-8 luni pentru ca nu nu sau respectat pasii prevazuti de lege , o fi fost acel judecator scrupulos ,dar pentru ca cei care se " ocupa " de statut nu procedeaza cat de cat conform legii , de aceea am solicitat o parere cum trebuie procedat cat mai aproape si de a nu fi respinsi din nou
Peste 2 ore este AG si nu stiu cum vor proceda , nu am gasit si alte pareri pentru a depasi impasul , vom vedea
Multumesc pentru ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actualizarea numelui membrilor comitetului ales in asociatia de proprietari catalin.vancea24 catalin.vancea24 Buna ziua, dupa sedinta statutara in care a fost ales presedintele si comitetul executiv dupa demisia presedintelui si comitetului vechi, noul presedinte si ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! 1. care sunt pașii necesari pentru actualizarea ... OanaMihaelaArvantidis OanaMihaelaArvantidis Bună ziua! 1. Care sunt pașii necesari pentru actualizarea statutului la schimbarea președintelui asociației de proprietari? 2. Dacă la adunarea generala ... (vezi toată discuția)
O asociație de proprietari care nu și-a mai actualizat actele constitutive la judecătorie de foarte mult timp, este în ilegalitate totală ! flory_mr flory_mr Am aici un exemplu dintr-o scară de bloc, care arată că actele constitutive ale A.P. nr. 71 din Brăila nu mai sunt legale în anul fiscal 2019, deoarece ... (vezi toată discuția)