avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna ziua ! In prezent exista vreo lege care sa-mi ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna ziua ! In prezent exista vreo lege care sa-mi interzica ...

Buna ziua ! In prezent exista vreo lege care sa-mi interzica sa hranesc cainii comunitari, au fost sterilizati si lasati liberi de unde i.au luat. Vecinii au o problema cu faptul ca latra noaptea, (de fapt nu latra ei, sunt blanzi, latra cainii din curte pentru ca.i simt pe cei comunitari.)Si mi.au trimis Politia animalelor pe cap, acestia ma ameninta cu amenda pe motiv ca nu am voie sa-i hranesc pe domeniu public. Multumesc !
În acest caz, îmi cer scuze că v-am judecat greșit. Evident că m-am referit la cei a căror omenie funcționează doar cât să hrănească animale fără stăpân, dar nu adoptă deși ar putea. Altfel, da, nu putem adopta fără număr.

Iar nemernicia celor care fac toate lucrurile alea interzise de lege este rezultatul direct al nemerniciei (indolenței, incompetenței, indiferenței) celor puși să aplice legea.

- editare citat integral al mesajului anterior -
Ultima modificare: Duminică, 30 Aprilie 2023
Manuela Rășină, administrator
@gi-jane2
Corect!

@8forcoffe
Este extrem de greu sa convingi romanii (mai ales la sat) ca lipsa lor de educație duce la înmulțirea cainilor. In satul de unde va dădeam exemplul cainilor înfometați, toti sătenii, fara exceptie, au un dispreț total pt caini. Ii tin legați in lanțuri, cu anii, nu-i sterilizează, dar o data la nu stiu cat le mai dau drumul sa se plimbe prin sat, Avand acea curte (cum spuneam nelocuită permanent), unde ajungeam in week-enduri, am gasit aruncati de-a lungul timpului vreo cinci pui de 2-3 luni, dintre care pe unul l-am gasit mort de frig si foame, vreo trei i-am plasat in adoptie, pe unul, bolnav,l-am pastrat eu. De asemenea, ii pun pe sinele de tren (care-s foarte aproape) pt a fi omorati... Oricata silinta mi-as da, nu pot empatiza cu acești "oameni". Chiar si cei "iubitori" care infiinteaza ONG-uri, o fac doar pentru veniturile materiale. .cainii sunt tot vagabonzi si rupti de foame, inraiti de oamenii ce mai arunca si cu pietre-n ei! Si, se mai intreaba unii "de ce ataca"???
Cu ce gresesc aceste animalute, ca se nasc, si bipedul, care cica e animal superior, inteligent isi bate joc de ele?
Ultima modificare: Luni, 1 Mai 2023
Manuela Rășină, administrator
De aceea se și spune că nivelul de civilizație al unui popor se vede după cum își tratează animalele. Mi-e teamă că la sate merg și aruncă animale și orășenii. Le duc cu mașinile personale și le lasă acolo de izbeliște. Am văzut chiar și în oraș la mine cum debarca unul o haită de câini în mijlocul străzii, care de acolo nu s-a mai mișcat vreo săptămână. Le era teamă tuturor să mai treacă pe trotuar prin locul ăla. Ulterior au dispărut, probabil i-a luat ecarisajul. Păcat.
Ultima modificare: Luni, 1 Mai 2023
POMPILLIA, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda daca esti prins ca hranesti cainii vagabonzi codulmuncii codulmuncii Pentru starpirea cainilo vagabonzi, maidanezilor, cainilor fara stapani etc. municipalitate a gasit si urmatoarea solutie: cetateanul care va fi prins de catre ... (vezi toată discuția)
Eutanasierea cainilor maidanezi AntiMaidanez AntiMaidanez Buna ziua, Sunt din Bucuresti, un oras care timp de ani de zile n-a reusit sa-si rezolve problema cainilor vagabonzi. 10000 de oameni sunt muscati IN ... (vezi toată discuția)
Adapost improvizat de caini la mine in curte Me and my dogs Me and my dogs Buna ziua. Sunt o iubitoare de caini ,am strans de pe strazile din sat mai multi caini I, peste 50. In urma unor reclamati\" anonime\" , am primit inspectie ... (vezi toată discuția)