avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sotia a facut un credit prima casa cu fostul sot, a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sotia a facut un credit prima casa cu fostul sot, a divortat ...

Sotia a facut un credit prima casa cu fostul sot, a divortat si ne-am casatorit, ea ramanand singurul titularul total in acte, dar platit la comun acum, avem 2 copii. La divort am vreun drept la ce am platit pana acum?
Creditul a fost facut in 2010, divort ea in 2012, casatorit cu mine in 2014, intre timp s-au nascut si cei 2 copii ai nostrii.
Am platit ratele impreuna, ba chiar am dat si in avans dupa casatorie 10.000 euro la banca, sa mai eliminam din dobanzi si sa mai platim anticipat. Mai sunt 15 ani din credit.
Va multumesc pentru lamuriri
Cel mai recent răspuns: Alex P , utilizator 22:05, 2 Septembrie 2022
Am inteles, ok, va multumesc
Seara buna
Ultima modificare: Vineri, 2 Septembrie 2022
Alex P, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj apartament mancipri mancipri apartament proprietate r.i.a.l. in care locuiesc de 15 ani tatal (divortat ) si fiul . tatal este titular de contract de inchiriere iar fiul , colocatar . ... (vezi toată discuția)
Partajul bunurilor comune dia_sun_rise dia_sun_rise Am si eu o intrebare, si sper sa ma poata ajuta cineva. Am cumparat impreuna cu actualul meu sot un apartament prin creditul Prima casa2 in luna iulie, credit ... (vezi toată discuția)
Divort - partaj - credit bancar Trifan Bogdan Trifan Bogdan Din motive pe care nu le voi enumera aici doresc sa divortez. Nu avem bunuri comune de impartit. Ambii suntem la a doua casatorie si piecare avem bunuri ... (vezi toată discuția)