avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara Vreau sa fac certificatul de moștenitor ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara Vreau sa fac certificatul de moștenitor iar notarul ...

Bună seara
Vreau sa fac certificatul de moștenitor iar notarul mi-a respins dosarul pe motiv ca defuncta are 3 dosare judecătorești.
Mamz e moarta de 7 ani ,presupun ca a avut carduri la bănci neplătite fiindcă a decedat.Ce pot face în aceasta situație ca să pot casa aceste dosare? Sau ce soluții de rezolvare am ? Va rog sa ma ajutați.
De 3 ani încerc sa fac aceste acte.
Mulțumesc
Buna ziua,

Cautati pe portalul instantelor de judecata dupa numele defunctei si vedeti care e stadiul dosarelor, cuantumul pretentiilor, eventuale solutii in instanta.

Cu stima,
av. Jasmine Oancea
Mulțumesc mult
O zi minunata

Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine a scris:

Buna ziua,

Cautati pe portalul instantelor de judecata dupa numele defunctei si vedeti care e stadiul dosarelor, cuantumul pretentiilor, eventuale solutii in instanta.

Cu stima,
av. Jasmine Oancea

Bună ziua
I-am dat unei prietene juriste și nu reușește sa identifice, am întrat și eu dar dosarele sunt de peste 11 ani vechime și nu îmi apare. Cum as putea afla altfel,? Va rog suport

Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine a scris:

Buna ziua,

Cu stima,
av. Jasmine Oancea

Notarul când a respins cererea nu a menționat numărul dosarelor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat calitate de mostenitor Doruluk Doruluk Buna seara! Mi-a decedat un frate , anterior decesului a avut un accident auto care nu are legatura cu decesul. Acum exista un proces pentru daune materiale ... (vezi toată discuția)
Executare silita Constantin Madalin 16 Constantin Madalin 16 in urma unei executari silite pe numele tatalui meu care este decedat ma pot angaja la plata esalonata a createi , dar fara ca suma mentionata de executor sa ... (vezi toată discuția)
Acte pt mostenire pt cetatean cu domiciliul in strainatate Mihamc Mihamc Buna ziua. Sunt cetatean roman cu domiciliul in USA (cetatenie dubla). Pentru a prelua mostenire din Romania care sunt actele minime de care am nevoie? Trebuie ... (vezi toată discuția)