avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Copiii mostenitori, in urma decesului ambilor parinti, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Copiii mostenitori, in urma decesului ambilor parinti, pot trece ...

Copiii mostenitori, in urma decesului ambilor parinti, pot trece toata averea pe numele celui care a locuit si locuieste si acum in casele parintilor si apoi sa fie dezbatuta mostenirea?
Cel mai recent răspuns: ion + , utilizator 20:49, 13 Septembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atunci...dezbateti succesiunea în instanță.
Sau, adunati-va cu toții și puneți tara la cale, cu cărțile pe fata: cine, care, ce vrea din ceea ce a rămas după părinți?

Treaba e simpla:
- cine nu e interesat de absolut niciun bun, și vrea sa renunțe la TOT, sa dea declarație de renunțare
- cine vrea și 1 metru de pământ, sa rămână moștenitor.
Da, in instanta, pentru ca pana la eliberarea Adeverintei pe legea fondului funciar in 1991, a disparut un teren intravilan de 0,15 ha,
Ultima modificare: Marți, 13 Septembrie 2022
ion +, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire bunuri de la bunic Raimonda Raimonda Va prezint urmatoarea situatie: -casa construita de parintii mei in 1960,dar pe numele bunicului -taxele casei platite de parintii mei -exista ... (vezi toată discuția)
Vanzare casa bunica cu partaj voluntar, fara succesiune Manu111 Manu111 Buna ziua, Am o problema mai delicata,cred.Este vorba despre o casa,mostenire de la bunica mea,care a decedat in 1986. Bunica a avut 2 copii(mama mea si ... (vezi toată discuția)
Cedare teren Marin Alexandru Mihaela Marin Alexandru Mihaela Buna ziua! Parintii mei au decedat iar fratii vor sa mi cedeze un teren pentru a mi face o casa! Care ar fi procedura legala? Multumesc! (vezi toată discuția)