avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... De ce autoritatile solicita adresa de domiciliu la o ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

De ce autoritatile solicita adresa de domiciliu la o petitie ...

De ce autoritatile solicita adresa de domiciliu la o petitie prin email?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 12:26, 2 Octombrie 2022
este absurd, dar: nimeni nu poate locui la o adresa de email
Inseamna ca Posta Romana e nebuna daca vrea sa trimita la domiciliu electronic, nu? Sau vrei sa vina cu trasura la un domiciliu.
Până la urmă cel care intreaba trebuiesa primeasca raspuns, fie la domiciliu cu garduri si porți , fie la o adresa electronică, nu crezi?
Dar daca ceri o informatie publica nu este tot petitie , conform DEX? Deci, cum ramane cu adresa de domiciliu in epoca internetului?
PostaRomana vrea sa faca domiciliu electronic. Adica sunt in Spania si eu tre sa dau adresa din Romania cand intreb ceva?
Eu cred ca legislatiea nu tine pasu cu vremea.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca tot citati DEX-ul, incercati sa scrieti corect. dincolo de asta, puteti schimba legislatia, exista proceduri constitutionale.
Am trimis senatului si guvernului. Dar nu cred sa se prinda. Sunt multi cu facultate la distanta si plagiatori printre ei

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am facut o sesizare online pentru parcare neregulamentara ... Lumyna Lumyna Buna ziua! am facut o sesizare online pentru parcarea neregulamentara continua pe trotuar a unui autoturism si am trimis-o de pe adresa mea de email pe adresa ... (vezi toată discuția)
Care este termenul maxim in care trebuie sa-mi raspunda o institutie la o adresa? arhip gabriel bebe arhip gabriel bebe Buna seara, Ma intereseaza care e termenul maxim in care trebuie sa-mi raspunda o institutie la o adresa iar daca nu mi se raspunde ,unde pot sa-i ... (vezi toată discuția)
Date de identificare fundy fundy Cf.OG 27 pentru solutionarea petitiilor, petitiile anonime sau cele care nu contin datele de identificare ale petitionarului, se claseaza.Stie cineva ce ... (vezi toată discuția)