avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... De ce autoritatile solicita adresa de domiciliu la o ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

De ce autoritatile solicita adresa de domiciliu la o petitie ...

De ce autoritatile solicita adresa de domiciliu la o petitie prin email?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 12:26, 2 Octombrie 2022
din pacate, nu aceasta este metodologia: faceti un proiect, obtineti numarul necesar de semnaturi si atunci Parlamentul e obligat sa-l ia in discutie.
Eu, cetatean simplu, am timp de proiecte? Nu sunt platiti altii? Deputatul ce rol are?
ne-am putea intoarce la votul cenzitar. eu renunt.
Ultima modificare: Duminică, 2 Octombrie 2022
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am facut o sesizare online pentru parcare neregulamentara ... Lumyna Lumyna Buna ziua! am facut o sesizare online pentru parcarea neregulamentara continua pe trotuar a unui autoturism si am trimis-o de pe adresa mea de email pe adresa ... (vezi toată discuția)
Care este termenul maxim in care trebuie sa-mi raspunda o institutie la o adresa? arhip gabriel bebe arhip gabriel bebe Buna seara, Ma intereseaza care e termenul maxim in care trebuie sa-mi raspunda o institutie la o adresa iar daca nu mi se raspunde ,unde pot sa-i ... (vezi toată discuția)
Date de identificare fundy fundy Cf.OG 27 pentru solutionarea petitiilor, petitiile anonime sau cele care nu contin datele de identificare ale petitionarului, se claseaza.Stie cineva ce ... (vezi toată discuția)