avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna, am semnat contract cu o agenție imobiliară ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna, am semnat contract cu o agenție imobiliară pentru vizionarea ...

Buna, am semnat contract cu o agenție imobiliară pentru vizionarea unui apartament, după 3 săptămâni de la vizionare soțul a găsit același apartament listat de proprietar de data aceasta și il reconsideram. In cazul in care decidem sa îl cumpărăm suntem pasibili de a plăti comisionul agenției?
Înțeleg, mulțumesc frumos pentru răspuns!

Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Octombrie 2022
gi-jane2, moderator
Nu puteți folosi , apararea"/argumentul GDPR în cazul în care va solicita printr un proces comisionul.Aceea practica e folosita de agenții tocmai pt ca exista tendința de a fi , săriți "de clienti,mai mult decât atât datele din extras pot fi solicitate de oricine,nu au legătură cu GDPR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de vizionare al agentiilor imobiliare lony_269 lony_269 Buna ziua, ma numesc Loredana iar problema mea este urmatoarea: am cautat in ziarul local anunturi cu apartamente de vanzare, am sunt la un anunt care m-a ... (vezi toată discuția)
Agentiile imobiliare cresc pretul pietei !!! radar1man radar1man Cazul meu: Doresc cumpararea unui imobil prin credit. Am gasit apartamentul pe internet (la o agentie) - 48.000 euro. Am fost la vizionare (am semnat ... (vezi toată discuția)
Contract vizionare semnat pentru alte proprietati Andrei-911 Andrei-911 Hello. Am vizionat cu un agent 2 apartamente, pentru care am semnat contract de vizionare. Ulterior, am gasit un anunt pe net si angentul a contactat ... (vezi toată discuția)