avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită am primit somatie de la un executor judecatoresc ...
Discuție deschisă în Executare silită

am primit somatie de la un executor judecatoresc ,hotararea instantei ...

am primit somatie de la un executor judecatoresc ,hotararea instantei de incuviintare a executarii silite la cererea unui recuperator de creante; debitul calculat si cheltuielile de executare sunt gresite ,in sensul ca suma in lei este de fapt numarul contractului de credit pe care l-am avut cu banca ,numar format din 7 cifre ,la acest numar a adaugat ron si a calculat cheltuielile de executare.....ce fac in acest caz?????sunt disperata sa vad ca eu si generatiile urmatoare nu vor reusi sa achite aprox 3000000 ron....
Cel mai recent răspuns: dana_gorj , utilizator 12:01, 6 Octombrie 2022
multumesc...am facut contestatie dar ma preocupa daca executorul va putea face poprire pe cont pana la solutionarea contestatiei ...
Poate daca nu ati cerut si suspendarea executarii. Nu e problema, ca mai mult de 1/3 nu va poate opri.
Ultima modificare: Joi, 6 Octombrie 2022
gi-jane2, moderator
multumesc frumos pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie coloseum58 coloseum58 Buna seara! ref la o executare,va rog sa ma ajutati! dupa un an de suspendare a executarii -dosarul se afla pe rol-executorul revine cu somatie ,este legal ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare galati galati buna ziua, am o rugaminte, imi puteti spune va rog cand trebuia formulata o contestatie in anulare prima data cand s-a primit somatia sau se poate si ... (vezi toată discuția)
Poprire pe cont Eurodc Eurodc Buna ziua, m-am trezit ca am o notificare de la bancă prin care sunt informat ca asupra contului meu sa efectuat o poprire de circa 1900 lei ,am luat ... (vezi toată discuția)