avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Inscris notarial pentru adresa e-mail?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Inscris notarial pentru adresa e-mail?

Buna ziua,
Locuiesc in strainatate si detin un apartament in tara de care se ocupa o ruda care a murit. Dupa deces, am contactat presedintele asociatiei de proprietari pentru a-mi trimite prin email suma de plata pentru intretinere ca sa platesc prin internet. A refuzat si mi-a cerut sa-i trimit un inscris notarial prin care adresa mea de email sa fie recunoscuta legal ca fiind a mea. Nimeni de aici sau din tara nu a auzit de asa ceva! Cine poate garanta asa ceva? Unde se poate obtine?
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 05:57, 1 Noiembrie 2022
O notificare oficiala Adica legalizata la notar? Nu stiu, intreb!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatiile asociatiei de proprietari ContSters387827 ContSters387827 Buna ziua, As dori sa stiu cum trebuie sa procedez ca sa primesc de la asociatie toate informatiile despre cheltuielile lunare aferente apartamentului meu pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. locuiesc in strainatate si detin un apartament in ... Lili Andra Lili Andra Buna ziua. Locuiesc in strainatate si detin un apartament in Romania. Doamna administrator refuza sa-mi spuna cat am de plata la cheltuielile comune. Dansa imi ... (vezi toată discuția)
Tabel costuri lunare luminita_zenaida luminita_zenaida Bună ziua, am cumpărat o locuință în altă localitate decât cea unde domiciliez. Tabelul cu costuri se afișează la avizier, eu am rugat firma de ... (vezi toată discuția)