avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Dilema. Buna ziua, as vrea sa semnalez niste aspecte, ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Dilema. Buna ziua, as vrea sa semnalez niste aspecte, in speranta ...

hartuire
Buna ziua, as vrea sa semnalez niste aspecte, in speranta ca ma va putea ajuta cineva, ce as putea face.
Locuiesc la un bloc anl, de 2 etaje, cu 6 apartamente pe scara.Soarta a facut ca eu sa locuiesc la perter,ultimul ap. de pe palier. De o parte si de alta a usii mele de la apartament, in dreapta este o usa de serviciu, pe care am rugat sa fie tinuta inchisa, incuiata, fiecare locatar avand cheie, in stanga, o usa care duce la subsol, blocul fiind prevazut cu adapost antiatomic.
Problema este ca, de cand m-am mutat, 5 ani, unul din vecinii de la etajul 2,din capatul opus al blocului, ma sacaie incontinuu, ba pe o usa, ba pe alta, mai mult, e a doua oara cand sparge usa de serviciu, scotand butucul, sa nu se mai poata incuia, ca asa vrea el. Mai mult, a schimbat de capul lui incuietoarea usii de la subsol, unde am lucruri, nemaiavand acces. Respectivul are continuu treaba in subsol, in adapost, in fata usii mele, lasand cand ambele usi deschise, cand le tranteste in toiul noptii.
Va rog sa ma sfatuiti ce as putea face.
Am depus plangere la spatiul locativ, nefiind prima data cand face aceste lucruri si a tot fost atentionat, in trecut, acum se pare ca stam asa.
Nu stiu daca are vreo legatura ca sunt divortata, draguta, locuiesc doar cu copilul.
Cel mai recent răspuns: adservio , utilizator 11:49, 9 Februarie 2023
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesiri la bloc tranulea tranulea buna seara , blocul unde locuiesc are doua iesiri : o usa in fata (principala ) si cealalta da in spatele blocului . avem doi vecini care inchid mereu usa din ... (vezi toată discuția)
Furt contoare radet subsol elenazan elenazan Ieri au disparut contoarele RADET de la subsol . Un profesionist ne-a lucrat .Avem inregistrari video cu hotul , a oprit apa calda si caldura in bloc . S-a mai ... (vezi toată discuția)
Blocare cale evacuare superioara Ullises Ullises Unde ma adresez pentru rezolvarea situației? Locuiesc la etajul 7 al unui bloc de locuințe cu 8 etaje. Vecinul de la etajul 8 a blocat pur si simplu cu o ... (vezi toată discuția)