avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Am si eu o intrebare, detin prin contract ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Am si eu o intrebare, detin prin contract de vanzare ...

Buna seara! Am si eu o intrebare, detin prin contract de vanzare cumparare,nuda proprietate a unui apartament iar parintii mei detin fructul viager! Daca parintii mei vor sa vanda apartamentul, eu imi pot pastra calitatea de nuda proprietate sau aceasta se stinge o data cu vanzarea apartamentului?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:12, 17 Octombrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu aveti nevoie de acordul parintilor, puteti dona sotiei sau copilului, dar de ce ati face asta ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ref.contract de vanzare cumparare cu clauza de uz viager BrigitteFrey BrigitteFrey Sper ca pe parcursul relatarii sa fiu cat mai directa si bine inteleasa. Deci, sotul meu ( la data incheierii contractului fiind necasatorit) a incheiat cu ... (vezi toată discuția)
Care este dreptul meu julia_30 julia_30 Buna ziua, as dori sa stiu si eu ce drepturi detin (in ce procentaj)asupra unui apartament cumparat prin contract de vanzare -cumparare impreuna cu mama mea. ... (vezi toată discuția)
Se poate vinde un apartament cu abitatie viagera ionutz4 ionutz4 am un ap si vreau sa il vand dar mama mea detine ddreptul de abitaie viagera asupra unei camere il pot vinde recompensandu daca aceasta nu doreste (vezi toată discuția)