avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... alcoolemie, recalculare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

alcoolemie, recalculare

Buna ziua!
Am facut prostia,marea prostie si m-am urcat baut la volan!
Alcoolemia in aer expirat a fost 0,45 , iar in sange 1.20 si as dori sa fac contestatie!
Conteaza timpul care a trecut de cand m-a oprit politia,si cand mi s-a recoltat prima proba de sange??Aceasta este de aprox 40 de minute!
Va multumesc !

Cel mai recent răspuns: ibi2000 , utilizator 15:07, 29 Iunie 2010
imi puteti spune ce sanse sunt acceptarea cererii de recalculare in instanta, din moment ce procurorul de caz a decis trimiterea in judecata fara a apropa cererea facuta la dansul, iar faptuitorului i s-a recoltat o singura proba de sange, la circa 1:30 h de la fapta, iar rezultatul a fost 0,61 la etilotest si 1,3 in proba de sange?

multumesc.
Fiind vorba despreo singura proba prelevata,nu cred ca este posibila solicitarea recalcularii

si cum s-a finalizat?la mine este 1 an si sunt inca in pom:((
Ultima modificare: Marți, 29 Iunie 2010
ibi2000, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat pentru bautura.... vlad andreea silvia vlad andreea silvia prietenul meu a condus sub influenta alcoolului si a fost prins.i s-a pus etilotestul si a avut 0.42.apoi l-a dus la recoltat de sange si nici pana acum ,adik ... (vezi toată discuția)
Recalcularea alcoolemiei pyl pyl Buna ziua.Am si eu o intrebare ca am tot intrebat multa lume si nu am primit nici un raspuns concret.In luna iulie 2013 am fost oprit in trafic de politie m-au ... (vezi toată discuția)
Neaprobare recalculare alcoolemie sanmih27 sanmih27 Am un prieten care a fost oprit in trafic si a fost testat cu aparatul drager rezultat 0,77 iar la prima proba de sange a iesit 1,60 la intervat de 60 de min ... (vezi toată discuția)