avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua. Concubina mea are un copil de 15 ani care ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua. Concubina mea are un copil de 15 ani care locuiește ...

Bună ziua. Concubina mea are un copil de 15 ani care locuiește cu mama sa in apartamentul meu proprietate personala. Doar că minorul se poarta cu mine foarte urit (umilințe,jigniri ba chiar violenta verbală și chiar fizica). Urmează să mă căsătoresc cu mama sa. Minorul a fost încredințat mamei cu hotărîre judecătorească.
Întrebarea este dacă pot cere evacuarea minorului fara implicarea mamei? Știu că sună stupid întrebarea deoarece mama este mama. Custodia acestuia este comuna și din partea tatălui. Menționez că nu ia-m făcut nici un fel de mutație.
Interesanta abordarea...mama copilului, actuala concubina si viitoarea sotie cunoaste dorinta dvs? Copilul e violent verbal si fizic si cu mama lui? isi umileste si jigneste si mama? V-ati scos un certificat medico-legal in urma acelor violente fizice? Ca si adult va puneti intrebarea De ce are acest comportament baiatul? dvs. aveti copii dintr-o alta relatie? Daca ar fi posibil ceea ce doriti dvs. credeti ca mama lui ar accepta? rezolvati problema care sta in spatele acestor lucruri. Comportamentul copilului este un efect al unei cauze. Dvs. de fapt De ce doriti sa o pastrati pe mama fara copilul ei?
7 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util

Emilstoian92 a scris:
Vreau opinia unui avocat.

Pot să vă recomand un psiholog.
Unul care să vă ajute să vă hotărâți dacă vreți sa luați trandafirul cu spini cu tot ori nu-l vreți deloc.
Ultima modificare: Vineri, 4 Noiembrie 2022
romascanu, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Nu puteti solicita evacuarea minorului, locuinta acestuia este stabilita la mama sa, iar domiciliul este situat in imobilul unde mama sa domicilieaza.

Prin urmare, o actiune de evacuare ar fi respinsa ca inadmisibila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau să divorțez, dar soțul mă amenință că mă distruge, mă lasă în strada și nu îmi da fata. nu știu ce să fac, nu vreau să mi se întâmple aceste lucruri Badea maria ramona Badea maria ramona Avem împreună o proprietate dar nu ne mai înțelegem el bea zilnic uneori peste măsură eu am decis sa mă despart de el ne mai suportând certurile și ... (vezi toată discuția)
Divort CRISTIvarga CRISTIvarga sotia a depus cerere de divort dupa 21 de ani de casnicie din care au rezultat 2 copii majori si unul minor cu handicap grav pe motiv ca sunt violent pe ... (vezi toată discuția)
Ma confrunt cu o situatie cel putin ciudata, si mi-ar prinde bine putina consiliere PaulAdrian92 PaulAdrian92 Ma numesc Paul, am 19 ani si m-ar interesa o solutionare legala la problema care ma chinuie de ceva vreme. Prietena mea, este minora (15 ani) si trece prin ... (vezi toată discuția)