Buna seara ,
In anul 2009 in luna Noiembrie am depus in raport de transfer (mutare) din cadrul unei unitati apartinand Jandarmeriei Romane in cadrul unei unitati apartinand Politiei Romane . In data de 20.01.2010 mi s-a adus la cunostinta ca nu mi se aproba transferul fara a mi se prezenta raportul inaintat ( cu rezolutia ) . Raportul cuprinde 4 rubrici , comandantul unitatii (din teritoriu ) din care fac parte mi-a aprobat transferul , acesta a ajuns la unit de politie ( din teritoriu ) unde de asemenea a fost aprobat de catre comandant , raportul a plecat la Bucuresti in cadrul Inspectoratului general al politiei ( unde a fost aporobat ) si apoi la inspectoratul general al jandarmeriei ( se pare ca aici nu a fost aprobat ) .
Va rog sa imi spuneti daca rezolutia negativa a Jandarmeriei este sau nu o incalcare a dreptului de a-mi alege profesia , cat si al dreptului de circulatie a fortei de munca .
Nu pot sa inteleg de ce atunci cand sunt acceptat de catre Politie Jandarmeria nu imi da voie sa ma transfer - nu este o ingradire a dreptului la munca ? nu este o forma de munca fortata ? , de ce mi se interzice sa vad raportul inaintat de catre mine ?
As vrea sa ma adresezu nui avocat si sa inaintez o plangere pentru solutionarea problemei mele , credeti ca as putea castiga in acest proces ?
Va multumesc !