avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am primit o citație și la obiectul dosarului scrie ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am primit o citație și la obiectul dosarului scrie " confirmare ...

Am primit o citație și la obiectul dosarului scrie " confirmare renunțare urmărire penală" îmi puteți spune ce înseamnă, și ce se va întâmpla în continuare
Cel mai recent răspuns: Lonapak , utilizator 10:47, 9 Ianuarie 2023
Dacă instanța mi-a reținut cazul, ce înseamnă?
Nu inseamna nimic ca a retinut cazul, ori a respins ori a admis cererea sau poate a amanat cauza pentru a pronunta hotararea la o data ulterioara, puneti aici hotararea instantei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consecinte posesie marijuana MihaiCristian1 MihaiCristian1 Buna seara, am 23 ani si ieri am fost prins impreuna cu un prieten de jandarmerie avand asupra noastra un joint si un plic cu 0.2 - 0.3 g de marijuana. ... (vezi toată discuția)
Am sustras din magazinul kaufland , produse in valoare de 270 ... ElenaConstantinqwety ElenaConstantinqwety Am sustras din magazinul Kaufland , produse in valoare de 270 lei , le am băgat in ghiozdan îndreptându ma spre casele self service unde am plătit un ... (vezi toată discuția)
important bună! am o verișoara în vârstă de 15 ani mai puțin bogata ... Denisa2334 Denisa2334 Bună! Am o verișoara în vârstă de 15 ani mai puțin bogata din cauza asta sa dus în mall și a furat un tricou in valoare de 56 de lei a fost dusa la ... (vezi toată discuția)