avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Despre obtinere de C.I cand propietarul este decedat
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Despre obtinere de C.I cand propietarul este decedat

Am urmatoarea problema-Tatal meu este decedat iar mie mi-a expirat C.I.
Am facut rost de lista cu actele necesare dar am o problema si anume
Contractul casei este pe numele tatalui meu ,iar eu chiar daca sunt mostenitorul de drept ,nu sunt si legal pentru ca inca nu s-a terminat succesiunea si deci nu am inca un act care sa ateste ca sunt propietarul.Care ar putea sa fie demersul sa pot sa rezolv?
Multumesc comunitatii AVnet.
pai nu puteti ajunge la o intelegere (TRANZACTIE)?
Politia va poate elibera in caz extrem o adeverinta de identitate provizorie.
Mergeti la politie si vedeti ce spun.
Spuneti-le ca aveti dreptul la un domiciliu si ca oricum va pot elibera o adeverinta de identitate provizorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expirare carte de identitate, lipsa act spatiu simonutza10 simonutza10 Va comunic ca am C.I. expirata de vreo 2 saptamani, ieri am fost la Evidenta populatiei pt a ma interesa ce acte imi trebuie ca sa imi fac CI. Mi s-a ... (vezi toată discuția)
Elibararea actului de identitate fara succesiune lukian lukian Buna ziua! In luna octombrie imi expira buletinul,iar propietarul imobilului in care locuiesc ( bunicul meu ) a decedat acum 2 ani! Tatal si ... (vezi toată discuția)
Cum sa imi fac buletin daca nu am resedinta? DeeaRaina DeeaRaina Buna seara, Problema mea este urmatoarea: In mai putin de o luna imi va expira buletinul. Si nu am pe ce adresa sa il refac. Adresa pe care am momentan ... (vezi toată discuția)