Buna ziua.
Observ ca aveti cunostinta despre L.196/2018.
Ca sa fiu scurt si la obiect.
1. Birourile de la baza condominiului fac parte si sunt parte din asociatia de proprietari prin participarea sa cu CPI asta este raportul dintre dansi si asociatie. Acele birouri cu siguranta au un proprietar. Despre partea juridica a acelor spatii de birouri daca sunt ale asociatiei sau nu va trebui sa formulati o solicitare scrisa catre dl sau dna presedinte al asociatiei dvs.
2. Daca acele birouri apartin asociatiei de proprietari si sunt date spre inchiriere atunci aceste informati se afla afisate lunar la listele de plata. Iar singurul document este contractul de inchiriere. Cea ce nu prea cred, cu siguranta nu va apartin acele spatii ci au un proprietar.
3. Despre caiile de acces doar dvs stiti cum sunt impartite, daca deservesc doar locatarii din bloc, sau ele deservesc ca acces doar pentru birouri si sau daca ele deservesc ca acces comun atat pentru locatari cat si pentru cei de la birouri.
Doar dvs stiti cum sunt acele cai de acces proiectate. ( Va dau un exemplu la noi in bloc spatiile SAD-urile au acces separat fata de accesul nostru si da au proprietar) .
4. Acuzati CEX ca ar fii stiut despre acest lucru si nu au luat nici-o masura....., Daca stiti si aveti probe despre acest lucru este foarte bine. Achitati ce aveti de achitat si dati in judecata asociatia de proprietari, doar o sentinta judecatoreasca poate stabili vinovatia cuiva si obligarea la plata/daune. Atentie nu dvs ci o instanta.
Este o cladire peste 128m ,predata ca locuinte,dar pt. este bine situata in centrul orasului , proprietarii care au cumparat-o de la Primarie nu au mai folosit-o pt locuinta ca aveau in alta parte si au transformat-o la unison in birouri care se inchiriaza la birouri de avocati. experti contabili. agentii imobiliare, brokeri,etc.
DinuX
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Ei, pe asta chiar nu o mai cred... Care primarie din Romania a facut o cladire de locuinte de 128 m inaltime? Cate etaje are? Si cum de a vandut-o apoi? Care primarie s-a apucat de dezvoltari imobiliare? Din ce stiu eu sunt doar 6 cladiri in Romania peste 100 m si doar 3 peste 120m. Una este Catedrala... Nu cred ca vreo primarie are forta financiara sa faca asa ceva, nici macar PMB. Mai taiati din cifre, mai puneti o virgula undeva...
Cladirea a fost confiscata de judecatorie de la un un cetatean german care facand niste smecherii cu terenurile apartinand Primariei si predata catre Primarie pt valorificare.Care a scos-o la vanzare.
Tot nu e clar. Dacă Primăria a vândut bucata cu bucata adică integral și catre zeci de persoane sau....... Și daca după aceea au fost vândute, anumitor persoane, sau doar unui singur cumparator. care ulterior a închiriat. La unison e greu de crezut.. imposibil sa nu fii ținut careva ptr uz propriu. Cred că mai există dedesubturi neștiute la acest Tichet/ Subiect.