avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara în urma partajului nu am primit suma care ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara în urma partajului nu am primit suma care sa stabilit ...

Bună seara în urma partajului nu am primit suma care sa stabilit atunci au trecut deja 3 ani ,îl mai pot obliga sau sa prescris ?
Cel mai recent răspuns: Andra ionescu , utilizator 15:29, 13 Ianuarie 2023
Multumesc frumos pentru răspuns

gi-jane2 a scris:

doamna, nu la partaj renuntati ca ati facut deja partajul.
De asemenea, nu declarati ca ati primit banii pt ca nu i-ati primit si nu puteti face dovada.
Dvs declarati ca nu aveti pretentii sa va primiti banii, nu mai doriti suma de bani, suma pe care nici nu o mai puteti recupera nici daca vreti, ca idee.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata sulta inainte de hotararea definitiva si irevocabila gabrielacristea gabrielacristea Buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o problema. In timpul procesului am incheiat o conventie in fata instantei in care eu raman cu apartamentul si platesc o ... (vezi toată discuția)
Am avut contract de intretinere cu mama, am avut proces cu cei ... Ionut61 Ionut61 Am avut contract de intretinere cu mama, am avut proces cu cei 5 frati, si la final a iesit sa le dau cate 5000 lei la fiecare din partea tatalui! Sentinta a ... (vezi toată discuția)
Renuntare la pensia de intretinere Monroe Monroe Buna seara, Am doi copii minori si vreau sa divortez. Sotul spune ca renunta la partea lui de apartament daca ii dau o declaratie la notariat, ca nu-i cer ... (vezi toată discuția)