avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Metoda Loverboy
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Metoda Loverboy

Buna ziua!
Sunt o victimă a asa zisei metode de proxenetism loverboy. M-ar interesa sa stiu daca aceasta metoda este pedepsită sau numai proxenetismul in care bărbatul forțează femeia sa se prostitueze!? In cazul meu nu am fost forțată sau indrumata sa practic prostitutia, ci am fost mintita și înșelată sa cheltui niste bani ca intr un final sa am o casnicie distrusa, calomniata si umilita, doar pentru ca a fost deconspirat, el fiind casatorit la randul lui...De ce folosesc termenii "metoda Loverboy" !? Consider ca este tot un soi de proxenetism, atunci cand seduci si ademenesti persoane necunoscute pe rețelele de socializare, motivand ca relatia lui conjugala nu mai functioneaza, prin inducere în eroare cu privire la intenţia de a pune bazele unei relaţii de căsătorie sau concubinaj şi existenţa unor false sentimente , folosind actiuni premeditate de manipulare, initiate prin abordari non-sexuale, cunoastere graduala si treptat se adauga elemente cu caracter sexual, stabilind apoi legaturi emotionale pana capata increderea victimei.
Am dovezi clare in acest sens si anume cum se foloseste de aceasta metoda pentru a intretine relatii sexuale cu cat mai multe persoane abordate in felul acesta pe retelele de socializare.
In conditiile în care intentiile lui nu sunt altele decat de a obtine placeri sexuale, iar victimei ii produce o trauma psihica si de ordin moral, ceea ce nu poate fi cuantificat in bani, dar care ii schimba radical viata de zi cu zi. Exista vreo posibilitate de a fi tras la raspundere pentru astfel de practici in  folos propriu si personal!?

Multumesc anticipat. Sper ca mă puteți ajuta cu o informatie in caz ca ati mai auzit de această metoda de a obtine placeri sexuale gratis prin inselaciune, ademenire si jocuri de seductie.
Ultima modificare: Luni, 30 Ianuarie 2023
Useranonim13, utilizator
Cel mai recent răspuns: ciresel , utilizator 10:26, 4 Februarie 2023
15 din 15 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si cum va ganditi sa faceti cunoscuta povestea intr-un mod legal ? chiar daca respectiva amanta a incalcat legea ( nu stiu daca e asa , daca si-a creat un cont fals dandu-se drept sotia lui presupun ca doar aceasta ar putea sa o reclame ) , credeti ca va afla altcineva decat cine va citi plangerea dvs. ? Ce reactie credeti ca va avea un eventual anchetator ca se cearta doua amante ale unui barbat ? nu este vorba de un proxenet de dimensiunea celor doi frati britanici , nici macar de vreunul mai mititel ... Si - sunt catre 99% convinsa - ca majoritatea barbatilor , chiar daca pe fata l-ar condamna , in sinea lor ar avea o virgula de admiratie , de invidie ... Cu tot respectul - cred ca sunteti foarte tanara , cu putina experienta de viata , altfel v-ati da seama ca nu e o catastrofa , e un fapt de viata , nu-l puteti anula , si asta este ... mergeti mai departe , sensul nu poate fi decat inainte ... Si - daca-mi permiteti un sfat - renuntati la facebook , va asigur ca se poate trai si fara . Cu prietenii - care-ti sunt chiar prieteni - te vezi , nu pastrezi prietenia privindu-i pozele urcate pe net si dandu-va reciproc like-uri . Iar acestia - prietenii - vor intelege ca ati facut o greseala , o eroare de judecata , pentru ca oamenii nu sunt perfecti , si ca acum aveti nevoie de un umar , de un sprijin ... Cei care vor proceda altminterea , aceia NU va sunt prieteni , si deci nu ( mai ) conteaza . Aceste retele sociale pot fi adevarate capcane , au ajuns sa creeze dependenta ca drogurile ... Mi s-a intamplat sa urc intr-un taxi , iar soferul butona telefonul pus pe un suport pe bord , ne-putand ( se pare ) sa se desprinda de facebook nici cat conduce . Desigur , i-am cerut sa opreasca si am plecat pedestru ... Personal , nu m-as cobora atat de jos incat sa mai fac ceva , treceti nonsalant peste intamplare si ignorati-i pe ambii , si pe iubaret , si pe amanta , e mai demn ...
Ultima modificare: Luni, 30 Ianuarie 2023
CHKa, utilizator
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din ce ziceti, inteleg ca nu numai el e casatorit, ci erati si dvs...
15 din 17 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu cre ca doamna mai mult este supărată ca a fost părăsită de sot pt un amant "neserios *. Dealtfel doamna însăși a încălcat niște reguli când și a inselat sotul. Ma rog, astea le baga sub preș. În mod natural, fiind căsătorită nu ar fi trebuit sa răspundă la nici un avans.

gi-jane2 a scris:

Din ce ziceti, inteleg ca nu numai el e casatorit, ci erati si dvs...

6 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, ati avut o cumpana in viata. Se pare ca o sa inceapa depresia, ceea ce nu e bine. Viata nu se opreste aici. Macar sa invatati ceva din aceasta patanie si sa stiti ce vreti de la viata in viitor. Nu prea e corect si casatorita , si multigama. Dar fruntea sus, viata merge inainte. Succes!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca va ajuta, eu va pot da un numar de whatsapp unde este un grup facut de sotia unui amic care exact asta face, isi face amante pe social media. grupul are 32 de membre in acest moment. poate despre el e vorba si puneti la cale o actiune impreuna cu celelalte. el in acest moment este plecat cu cea de-a 33a in Ungaria dar revine.

Alte discuții în legătură

Amanta si copiii mei ADANNA ADANNA Am mai pus intrebarea asta, deci...sper sa nu plictisesc.... Ce impact va avea asupra fetitei mele faptul ca va vedea o alta femeie langa tatal ei?...(noi ... (vezi toată discuția)
Pentru amante nu exista legi? mami76 mami76 Buna ziua, vreau sa stiu daca se poate sa o dau in judecata pe amanta sotului, sa-i cer daune morale simbolice pentru prejudiciul adus familiei noastre... (vezi toată discuția)
Sexul si divortul rickylaura rickylaura Un prieten a divortat de curind dupa o casnicie de 8 ani cu 2 copii. Sotia a divortat pentru ca: el statea prea mult la calculator, nu o ajuta in casa, vorbea ... (vezi toată discuția)