avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Metoda Loverboy
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Metoda Loverboy

Buna ziua!
Sunt o victimă a asa zisei metode de proxenetism loverboy. M-ar interesa sa stiu daca aceasta metoda este pedepsită sau numai proxenetismul in care bărbatul forțează femeia sa se prostitueze!? In cazul meu nu am fost forțată sau indrumata sa practic prostitutia, ci am fost mintita și înșelată sa cheltui niste bani ca intr un final sa am o casnicie distrusa, calomniata si umilita, doar pentru ca a fost deconspirat, el fiind casatorit la randul lui...De ce folosesc termenii "metoda Loverboy" !? Consider ca este tot un soi de proxenetism, atunci cand seduci si ademenesti persoane necunoscute pe rețelele de socializare, motivand ca relatia lui conjugala nu mai functioneaza, prin inducere în eroare cu privire la intenţia de a pune bazele unei relaţii de căsătorie sau concubinaj şi existenţa unor false sentimente , folosind actiuni premeditate de manipulare, initiate prin abordari non-sexuale, cunoastere graduala si treptat se adauga elemente cu caracter sexual, stabilind apoi legaturi emotionale pana capata increderea victimei.
Am dovezi clare in acest sens si anume cum se foloseste de aceasta metoda pentru a intretine relatii sexuale cu cat mai multe persoane abordate in felul acesta pe retelele de socializare.
In conditiile în care intentiile lui nu sunt altele decat de a obtine placeri sexuale, iar victimei ii produce o trauma psihica si de ordin moral, ceea ce nu poate fi cuantificat in bani, dar care ii schimba radical viata de zi cu zi. Exista vreo posibilitate de a fi tras la raspundere pentru astfel de practici in  folos propriu si personal!?

Multumesc anticipat. Sper ca mă puteți ajuta cu o informatie in caz ca ati mai auzit de această metoda de a obtine placeri sexuale gratis prin inselaciune, ademenire si jocuri de seductie.
Ultima modificare: Luni, 30 Ianuarie 2023
Useranonim13, utilizator
Cel mai recent răspuns: ciresel , utilizator 10:26, 4 Februarie 2023
5 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
Am crezut ca le-am vazut (auzit) pe toate, desi n-am demult 16 ani. Pe de alta parte a s caracteriza societatea de azi ca fiind plina de ipocrizie, tupeu si prostie. Procentul celor 3 este variabil dar toate 3 ocupa undeva la 97% din "valorile" societatii actuale. Moralitatea si "bunele moravuri" sunt ca elementele rare in tabelul lui Mendeleev.

Referitor la metoda "lover boy" , un observator neutru de pe alta planeta ar putea spune ca metoda "lover woman" se practica de pe vremea lui Tutankamon cel putzin si eu, personal mi-as dori sa am macar un penny pentru fiecare caz in care o femeie, de-a lungul timpului, a folosit metoda atractiei de parteneri inafara cazului in care ar fi fost motivata de sentimente reale, curate,....dar vorba cuiva: "o sa vina odata vremea cand o sa fim egali in drepturi"...

Recent, in cazul mult mediatizat al fratilor Tate, o "victima" a reclamat faptul ca a fost lamurita pe ceva retea de socializare sa vina din state in Romania, ca va fi prima-doamna a unuia din frati si a fost tare bosumflata cand a aflat ca tipul nu si-a pastrat virginitatea si nu doar ca n-a dus-o la altar pe cararare de petale de trandafir dar mai avea cateva duzini de gheishe in dotare. Deschizand indrumarul de ipocrizii gasesc intrebarea (pe prima pagina): Daca dududia era "amagita" si impinsa la dragoste netarmurita (ca motiv normal pentru o relatie) de catre un angajat de la CEO Oltenia de ex. sau de portarul de la caminul 2 din Grozavesti ar mai fi dat curs actiunilor viitoare? pariu pe ce vreti ca nu. Asadar, sub aura ipocriziei fara margini ma declar victima ca am fost prins in timp ce eram cu mana in buzunarul cuiva, motivand ca buzunarul arata bine, umflat si spanzurau din el cateva bancnote de 100 euro...

Daca deschid pravila prostiei tot in primele pagini apar exemple de prostie combinata cu naivitate fara margini prin care si pe copii ce mai cred in Mos Craciun ii umfla rasul. Sa crezi ca o persoana care este intens mediatizata pentru viata mondena, plina de lux si desfrau cu femei "fara numar" te asteapta pe tine, "aleasa" sa vii si sa-l asezi la casa lui... e prostie cu pedigree, fara nicio scuza sau intelegere, asta exceptand binenteles varianta ipocriziei, in care incerci ca poate iti iese iar daca nu te dai victima si igenua.

Din Colectia de ":tupeuri actuale" este la loc de cinste si varianta de a te da ranit in timp ce incercai sa faci ceva gresit, nedemn, fals, a tradarii, necinstei si moralitatii. si actiunea in sine sa apara de inteles, normala, chiar banala si demna de a fi sustinuta si aparata.. Din pacate societatea de azi e in metastaza ca moralitate ( referitor la cele 3 "calitati ale acesteia mentionate la inceput) si mai rau ca se accepta ca fiind naturala si normala.

Referitor la cazul Dvs.: Va considerati victima? Victima este familia Dvs, sotul, eventualii copii.Atat. Ati incercat sa tradati, trisati, nu v-a iesit si va dati victima. Asta da! Va mai interesati cum si prin ce metoda ar putea fi pedepsit pistolul cu care ati savarsit crima, ca sa folosesc o metafora, dar l-a vina si pedeapsa pe care ati merita-o Dvs. v-ati gandit? Faptul ca deznodamantul acestei povesti a fost ca urmare a unei actiuni personale, nefortata, premeditata, a unui adult, nu va ingrijoreaza sau sa va dea un fior prin constiinta? Nema? Niente? Canci?. Nu cred, altfel nu ati avea atitudinea asta si asteptarile subantelese. Cele 3 "calitati" de baza ale societatii actuale enumerate mai sus va motiveaza. N-are sens sa va spun ca in urma cu ani asa ceva se lasa cu pedepse, rushine, ocara. Acum este o virtute, ca doar traim intr-o societate "moderna". si e natural sa fim ipocriti, tupeisti, mincinosi, sa pasam responsabilitatea cand o gafam si sa ne atribuim merite cand e vorba de ceva de succes.

In final, va compatimesc. Sotul, nu pe dvs. Consolarea Dvs. poate fi ca e plin de "nedreptati" si victime" de genul asta..daca ajuta la ceva...
Ultima modificare: Joi, 2 Februarie 2023
Cik22, utilizator
6 din 10 utilizatori consideră
acest răspuns util
Tot nu am inteles, oful dumneavoastra este ca ati facut sex gratis?
metoda de a obtine placeri sexuale gratis prin inselaciune
Ati fi vrut niste bani, sau vreti acum ca s-a spart combinatia? V-ati gandit ca poate omului chiar ii placea de dumneavoastra dar din orice motiv s-a razgandit?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

Slava Domnului nu am fost si nici nu voi fi vreodata nevoita sa prestez asemenea servicii contra cost, daca asta va era curiozitatea.
O seara placuta!
DinuX a scris:

Tot nu am inteles, oful dumneavoastra este ca ati facut sex gratis?
metoda de a obtine placeri sexuale gratis prin inselaciune
Ati fi vrut niste bani, sau vreti acum ca s-a spart combinatia? V-ati gandit ca poate omului chiar ii placea de dumneavoastra dar din orice motiv s-a razgandit?

da, sigur s-a razgandit; e plin inetrnetul de "razgandaci" neintelesi de partener; evident valabil pentru toate sexele: feminin, masculin si neutru.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dvs. clar aveati ceva neclaritati in casnicia personala. Altfel nu aveati de ce sa fiti pe o retea sociala/site de intalniri. Poate e prima incercare soldata cu acest rezultat; poate lipsa de experienta in mediul online, poate ati vazut diverse stiri (in Singapore s-a aprobat un proces de daune - 3 milioane $, al unuia care s-a simtit dezamagit de relatia de "amicitie" el crezind ca e mai mult). Indiferent de motiv, dupa experienta aceasta, daca dvs. si sotul sunteti dispusi sa treceti peste si sa va mai acordati un timp impreuna, incercati si rezolvati-va relatia dvs. reala. Si da, este un sport practicat de multi barbati si exista o tipologie standard a victimei. Sotul dvs. chiar e indulgent daca accepta relatia mai departe, mai ales ca ati creat si o paguba financiara familiei ( probabil oficiala) Desigur, urmeaza sa vedeti daca veti fi invinovatita zilnic (alt model de abuz psihologic) pentru lipsa de loialitate. Povestea cu individul e de tinut minte doar pentru a nu o mai repeta; Si daca veti divorta, lasati sa treaca un timp, descoperiti-va atuurile si minusurile si dupa ati putea sa intalniti alti oameni, cand nu sunteti sub presiunea "incertitudinilor". Mai mult un psiholog va poate ajuta, e costisitor, dar si sanatos.

Alte discuții în legătură

Amanta si copiii mei ADANNA ADANNA Am mai pus intrebarea asta, deci...sper sa nu plictisesc.... Ce impact va avea asupra fetitei mele faptul ca va vedea o alta femeie langa tatal ei?...(noi ... (vezi toată discuția)
Pentru amante nu exista legi? mami76 mami76 Buna ziua, vreau sa stiu daca se poate sa o dau in judecata pe amanta sotului, sa-i cer daune morale simbolice pentru prejudiciul adus familiei noastre... (vezi toată discuția)
Sexul si divortul rickylaura rickylaura Un prieten a divortat de curind dupa o casnicie de 8 ani cu 2 copii. Sotia a divortat pentru ca: el statea prea mult la calculator, nu o ajuta in casa, vorbea ... (vezi toată discuția)