avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Metoda Loverboy
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Metoda Loverboy

Buna ziua!
Sunt o victimă a asa zisei metode de proxenetism loverboy. M-ar interesa sa stiu daca aceasta metoda este pedepsită sau numai proxenetismul in care bărbatul forțează femeia sa se prostitueze!? In cazul meu nu am fost forțată sau indrumata sa practic prostitutia, ci am fost mintita și înșelată sa cheltui niste bani ca intr un final sa am o casnicie distrusa, calomniata si umilita, doar pentru ca a fost deconspirat, el fiind casatorit la randul lui...De ce folosesc termenii "metoda Loverboy" !? Consider ca este tot un soi de proxenetism, atunci cand seduci si ademenesti persoane necunoscute pe rețelele de socializare, motivand ca relatia lui conjugala nu mai functioneaza, prin inducere în eroare cu privire la intenţia de a pune bazele unei relaţii de căsătorie sau concubinaj şi existenţa unor false sentimente , folosind actiuni premeditate de manipulare, initiate prin abordari non-sexuale, cunoastere graduala si treptat se adauga elemente cu caracter sexual, stabilind apoi legaturi emotionale pana capata increderea victimei.
Am dovezi clare in acest sens si anume cum se foloseste de aceasta metoda pentru a intretine relatii sexuale cu cat mai multe persoane abordate in felul acesta pe retelele de socializare.
In conditiile în care intentiile lui nu sunt altele decat de a obtine placeri sexuale, iar victimei ii produce o trauma psihica si de ordin moral, ceea ce nu poate fi cuantificat in bani, dar care ii schimba radical viata de zi cu zi. Exista vreo posibilitate de a fi tras la raspundere pentru astfel de practici in  folos propriu si personal!?

Multumesc anticipat. Sper ca mă puteți ajuta cu o informatie in caz ca ati mai auzit de această metoda de a obtine placeri sexuale gratis prin inselaciune, ademenire si jocuri de seductie.
Ultima modificare: Luni, 30 Ianuarie 2023
Useranonim13, utilizator
Cel mai recent răspuns: ciresel , utilizator 10:26, 4 Februarie 2023
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa "cheltui" bani. Adică hotel, epilare, haine. Etc.

erriss a scris:

"am fost mintita si inselata sa cheltui niste bani" - cel putin asa apare in postarea initiala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanta si copiii mei ADANNA ADANNA Am mai pus intrebarea asta, deci...sper sa nu plictisesc.... Ce impact va avea asupra fetitei mele faptul ca va vedea o alta femeie langa tatal ei?...(noi ... (vezi toată discuția)
Pentru amante nu exista legi? mami76 mami76 Buna ziua, vreau sa stiu daca se poate sa o dau in judecata pe amanta sotului, sa-i cer daune morale simbolice pentru prejudiciul adus familiei noastre... (vezi toată discuția)
Sexul si divortul rickylaura rickylaura Un prieten a divortat de curind dupa o casnicie de 8 ani cu 2 copii. Sotia a divortat pentru ca: el statea prea mult la calculator, nu o ajuta in casa, vorbea ... (vezi toată discuția)