avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... HG 37/2010
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

HG 37/2010

Buna ziua!
Cum interpertati hg 35/2010 privind inregistrarea contractelor individuale de munca in registrul de evidenta al salariatilor cu cel putn o zi inainte de inceperea activitatii?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:22, 19 Ianuarie 2011
bittta a scris:

ok, si trimit la ITM revisalul cu corectia facuta? nu ma iau astia la intrebari ca de ce abia acum?



Este OK sa se faca corectii, atata timp cat s-a gresit ceva la transmiterea Revisalului.
Am si eu o intrebare: ce am de facut daca am avut calculatorul defect o perioada, si n-am putut inregistra in Revisal incetarea unui contract de munca la data incetarii, conform procedurii legale? Pot scapa de o eventuala amenda, avand in vedere ca a fost o problema pur obiectiva? Exista reglementari pentru astfel de situatii?
Nu exista reglementari in acest sens.

Eventualele transmiteri a REVISALului dupa termenul prevazut de HG nr.161/2006 se pot constata numai in cazul unor eventuale controale ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotararea guvernamentala nr 161/2006 simona.elisa simona.elisa buna ziua, Ce parere aveti de modificarea HG161/2006- CU PRIVIRE LA REGISTRU DE EVIDENTA A SALARIATILOR? eu nu am prea inteles, cei drept sunt la inceput in ... (vezi toată discuția)
Modificare in revisal elenailie elenailie cu cat timp inainte de incetarea contractului de munca conform art. 65 alineat 1 se poate transmite modificarea in revisal? va multumesc. (vezi toată discuția)
Revisal 2010 zanu zanu Ave tuturor, Va retin atentia asupra urmatoarei probleme dorind, bineinteles un sfat. HG 37/2010 modifica HG 161/2006: “Art. 4 (1) Angajatorii au ... (vezi toată discuția)