avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... HG 37/2010
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

HG 37/2010

Buna ziua!
Cum interpertati hg 35/2010 privind inregistrarea contractelor individuale de munca in registrul de evidenta al salariatilor cu cel putn o zi inainte de inceperea activitatii?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:22, 19 Ianuarie 2011
si inca ceva:
daca am gresit ceva la inregistrarea unui contract in 2008 si am vazut abia acum, ce mai pot sa fac ACUM, in 2011?
Buna ziua!
Suspendarea nu se inregistreaza in Revisal. Deocamdata. Daca ati gresi ceva sfatul meu este sa modificati, daca este ceva ce se poate modifica si salvati modificarea cu explicatia aferenta.
Daca s-a gresit , mai bine faceti corectie si nu modificare ... Daca se actualizeaza informatii care anterior au fost introduse gresit de catre utilizator, de exemplu
numele salariatului introdus gresit, atunci salvarea se efectueaza prin apasarea butonului Corectie.
ok, si trimit la ITM revisalul cu corectia facuta? nu ma iau astia la intrebari ca de ce abia acum?
Nu se intampla nimic. de aceea exista "corectie" si "modificare".

Alte discuții în legătură

Hotararea guvernamentala nr 161/2006 simona.elisa simona.elisa buna ziua, Ce parere aveti de modificarea HG161/2006- CU PRIVIRE LA REGISTRU DE EVIDENTA A SALARIATILOR? eu nu am prea inteles, cei drept sunt la inceput in ... (vezi toată discuția)
Modificare in revisal elenailie elenailie cu cat timp inainte de incetarea contractului de munca conform art. 65 alineat 1 se poate transmite modificarea in revisal? va multumesc. (vezi toată discuția)
Revisal 2010 zanu zanu Ave tuturor, Va retin atentia asupra urmatoarei probleme dorind, bineinteles un sfat. HG 37/2010 modifica HG 161/2006: “Art. 4 (1) Angajatorii au ... (vezi toată discuția)