avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 330 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... HG 37/2010
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

HG 37/2010

Buna ziua!
Cum interpertati hg 35/2010 privind inregistrarea contractelor individuale de munca in registrul de evidenta al salariatilor cu cel putn o zi inainte de inceperea activitatii?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:22, 19 Ianuarie 2011
freeelis a scris:

1. In revisal se trec toti salariatii activi la 31.12.2006 .. dupa aceasta data se trec toate modificarile aparute in legatura cu noi angajari, incetari sau modificari ale c.i.m.

2. Data de la care se produce modificarea este data de la care isi produce efecte juridice actul respectiv.

Va multumesc frumos!
Am gasit in sfarsit un forum cu discutii mai concrete despre revisal si mai ales cu persoane profesioniste dispuse sa iti raspunda la intrebari si carora le multumesc =D>.Si acum as avea si eu nevoie de niste lamuriri:daca din greseala am incetat un alt contract decat cel care trebuia ce fac??cum procedez?
- am vazut mai sus o discutie cu privire...,, la data de la care isi produce efecte juridice actul respectiv", ma iertati, nu sunt experta in domeniu, sunt incepatoare...adica va refereati la data care se trece pe decizie in momentul publicarii catre institutie?si inca o intrebare din partea unei prietene care lucreaza la o gradinita...ei sunt de stat si nu stie ce sa treaca la nr ITM si data ITM. Au trecut data si numarul lor de pe contracte pe care le au in ordinea angajarii, au facut corect sau nu trebuia sa mai treaca deloc??Va multumesc
Este data cand inceteaza raportul de munca si nu data emiterii deciziei de incetare a c.i.m.
Nu trec nimic la data si numarul de c.i.m. dat de catre ITM ... institutiile de stat nu depun acte la ITM, in afra de transmiterea REVISAL-ului.
freeelis a scris:

Este data cand inceteaza raportul de munca si nu data emiterii deciziei de incetare a c.i.m.
Nu trec nimic la data si numarul de c.i.m. dat de catre ITM ... institutiile de stat nu depun acte la ITM, in afra de transmiterea REVISAL-ului.

pai in revisal la incetarea cim-ului am asa:
-data incetare contract
-data de la care se produce modificarea
trec aceiasi data si la data incetarii si la data producerii modificarii??#-o pt ca nu specifica clar nicaieri lucrul asta....dupa parerea mea este acelasi lucru data incetarii cu data producerii modificarii.
Da, este aceeasi data ....

Alte discuții în legătură

Hotararea guvernamentala nr 161/2006 simona.elisa simona.elisa buna ziua, Ce parere aveti de modificarea HG161/2006- CU PRIVIRE LA REGISTRU DE EVIDENTA A SALARIATILOR? eu nu am prea inteles, cei drept sunt la inceput in ... (vezi toată discuția)
Modificare in revisal elenailie elenailie cu cat timp inainte de incetarea contractului de munca conform art. 65 alineat 1 se poate transmite modificarea in revisal? va multumesc. (vezi toată discuția)
Revisal 2010 zanu zanu Ave tuturor, Va retin atentia asupra urmatoarei probleme dorind, bineinteles un sfat. HG 37/2010 modifica HG 161/2006: “Art. 4 (1) Angajatorii au ... (vezi toată discuția)