avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... La curte am o poarta de acces mica pentru persoane si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

La curte am o poarta de acces mica pentru persoane si o poarta ...

La curte am o poarta de acces mica pentru persoane si o poarta de acces mare pentru masina. Vecinul obisnuieste sa isi lase masina pe drumul de servitute in dreptul portii mele mici desi are loc de parcare in curte. Accesul la poarta mica nu este blocat in totalitate, insa il daca esti mai grasut sau daca ai niste bagaje o sa ai probleme deoarece drumul are doar 3 metri latime. Se poate face ceva din punct de vedere legal? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: DanielStanS , utilizator 20:43, 8 Februarie 2023
Mi se pare un raspuns pueril din partea agentului.De ce sa deschizi o poarta mare cand o poti deschide pe cea mica?Doar este pentru acees persoane.Sunati si la politia locala,poate va rezovla ei problema.In mod normal,ar trebui sa o rezolve.
Aveti idee daca exista vreo lege care sa zica clar si de drumurile private de servitute? Pentru ca atata timp cat nu exista o lege care sa zica clar si de drumurile private ramane la interpretarea fiecarui agent de politie.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Februarie 2023
DanielStanS, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regulament pentru aplicarea oug 195/2002, art. 143, litera d): adonys adonys HG 1391/2006 Regulament pentru aplicarea OUG 195/2002, art. 143, litera d: \"Se interzice stationarea voluntara a vehiculelor: d) in dreptul cailor de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am parcat in seara asta masina in interiorul marcajelor ... hanzoGOD hanzoGOD Buna ziua! Am parcat in seara asta masina in interiorul marcajelor de parcare(parcare cu plata in sectorul 1), ulterior primind amenda pentru blocarea caii de ... (vezi toată discuția)
Parcarea in fata societatii popa-alis popa-alis BUNA ZIUA! AM UN MAGAZIN DE PIESE AUTO IN FATA CARUIA IN URMA CU UN AN AM AMENAJAT O INTRARE,CARE NU EXISTA PANA ATUNCI (ATUNCI CAND S-A TURNAT ASFALTUL I-AM ... (vezi toată discuția)