avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Iesire din indiviziune. Buna ziua, un teren de 220 mp. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Iesire din indiviziune. Buna ziua, un teren de 220 mp. poate fi impartit pe din doi in ...

Buna ziua, un teren de 220 mp. poate fi impartit pe din doi in cadrul unui proces de partaj intre doi frati?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:28, 8 Februarie 2023
Suma e prea mare 22000 Euro, nu am nici eu acești bani, nici el ca să plătim sulta unul dintre noi, celuilalt. Ce se poate face în acest caz?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se vinde si se impart banii.
Cum e bucata asta de 200 m? Ce laturi are? Cert e ca daca nu il poate folosi, va cere sa vi se atribuie si sa ii dati sulta si daca nu puteti, sa se vanda

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj dupa succesiune mihaela_badea mihaela_badea am facut succesiunea dupa tata. suntem 3 mostenitori de pret: eu, sora mea si mama noatra vitrega. bunuri propri(mostenite de la mama tatalui) : casa: parter ... (vezi toată discuția)
Imparteala topo leusan leusan Cum s-ar proceda in cazul unui partaj succesoral: Intre 2 mostenitori ,iar terenul total este de forma unu dreptunghi( latime =10 m/lungime 40 m),casa este ... (vezi toată discuția)
Testament - bună seara! am o întrebare va rog, despre un testament. În ... mamarina mamarina Bună seara! Am o întrebare va rog, despre un testament. În testament spune asa : ----- Se va împărți 1/2 în părți egale, atât imobilul cât și ... (vezi toată discuția)