buna seara
va rog sa ma lamuriti cu o probleama"un salariat si-a depus dosarul ptr pensie anticipata cu 02.11.2009 si acum am primit de la casa de pensii o adresa cum ca i-a fost aprobat dosarul, dar acesta nu mi-a adus decizia , spunand ca nu a primit-o.
el a lucrat intre timp(sper ca nu este o problema asta).in momentul in care eu primesc de la dinsul decizia trebuie sa inceteze si activitatea?
cum este corect sa procedez?
multumesc
Casele teritoriale de pensii nu comunica deciziile de pensii angajatorilor. Acestea contin date care, potrivit art. 191 din Legea nr. 19/2000, au caracter confidential.
Bună ziua, ba da se comunică angajatorul, eu am fost anunțat că a venit decizia de pensionare la Firmă
Gabriela Pintea a scris:
Casele teritoriale de pensii nu comunica deciziile de pensii angajatorilor. Acestea contin date care, potrivit art. 191 din Legea nr. 19/2000, au caracter confidential.
La data cand s-a dat acel raspuns, nu se comunica nicio informatie cu privire la pensionarea angajatului. ... Decizia de pensionare nu se comunica angajatorului , cititi mai bine prevederea legala.