Mă gândesc că putem folosi asta ca argument în procesul de partaj. Noi am achiziționat apartamentul prin credit. El a pus ceva mai mulți bani la avans și la o rambursare anticipata, dar eu am platit ratele lunare in rest, și utilitățile in casa. Am plecat într-adevăr din apartament din cauza neînțelegerilor, dar având în vedere că am participat la avans și rambursare anticipata și încă plătesc rate luna de luna, mi s-ar părea normal să nu oprească cheia, și mă gândesc că un asemenea gest îl va afecta in instanță. Doar că lucrurile petrecute doar intre noi doi, fără martori, sunt mai greu de dovedit, iar el face multă paradă prin mesaje ca sa arate în instanță că a avut bunăvoință și că eu vin cu relatări inventate. Avocatul spune sa nu îl iau în seamă și să fac reclamație la poliție, dar în mod sigur soțul va minți cand va fi pus să dea declarație la poliție. Într-adevăr pare destul de evaziv avocatul acum, dar îmi e mai greu deocamdată sa plătesc consultanță separată, având în vedere că plătesc chirie și rata la banca pt apartament, luna de luna. Banca nu accepta schimbarea contului din care se colectează rata din cauza că sunt titularul creditului și trebuie făcut partajul întâi.
CLAUDIU LASCOSCHI a scris:
Vorbiți cu avocatul mai mult daca are timp ca să aveți o strategie eficace.
Din păcate, astfel de cazuri necesita mult timp din partea avocatului.
Eu iau bani pentru consultanta juridica separat de proces în astfel de cazuri ca sa am timp.
Vedeți ce zice avocatul dvs.
Eu mai lucrez și cu plata pentru fiecare termen de judecata și mai includ și 1 ora de consultanta juridica.
Daca lucrează asa avocatul dvs. ar trebui sa aibă timp dar depinde și cât ia pentru ca o consultatie juridica este cel puțin 250 lei în mod normal.Minimum...
Astfel de chestiuni nu se lămuresc în 5-10 minute..