avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garantii nerespectate/produs stricat
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantii nerespectate/produs stricat

Buna seara,

Am o problema cu garantia unui produs..in sensul ca produsul mi s-a defectat dupa nici 2 saptamani de utilizare(produsul a fost achizitionat de pe emag, mai precis de la un partener al emag-ului).
Produsul a fost trimis inapoi catre o firma specializata in repararea produselor(nu firma de la care a fost cumparat produsul)..mi s-a spus ca nu mai poate fi reparat, mai departe va fi trimis inapoi la Emag si ca se va rambursa suma pentru acest produs.
O luna mai tarziu, iar acest lucru nu s-a intamplat, in momentul de fata sunt ignorat cu orice fel de intrebare pe care o adresez la emag, iar furnizorul acestui produs e de negasit.

Mai pot face ceva in situatia actuala ? o plangere la ANPC ? se va rezolva ceva daca voi initia aceasta procedura ?
Ultima modificare: Duminică, 26 Februarie 2023
andrei_25, utilizator
Cel mai recent răspuns: andrei_25 , utilizator 10:02, 1 Martie 2023
Uitandu-ma mai atent, vad ca firma la care am trimis produsul pentru constatare si care credeam ca este doar o firma subcontractoare, este de fapt firma care a furnizat produsul...doar ca adresa acestora de mail are un nume diferit fata de numele declarat la emag.
Ultima noastra discutie a rezultat ca produsul a plecat din partea lor inapoi spre emag...deci inteleg ca mingia se afla in curtea lor acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună, doresc să fac o plângere anpc, am trimis în service ... N0mad N0mad Bună, doresc să fac o plângere ANPC, am trimis în service telefonul personal (Sony Xperia 5 II, 4100 lei la achiziție) de 3 ori în ultimele 2 luni pentru ... (vezi toată discuția)
Comanda emag achitata online ancabotan ancabotan Am comandat un produs in valoare de 800 de lei, achitat online, de pe eMAG, vandut de un seller(magazin) international. Am plasat comanda in data de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in data de 06.12.2023 am comandat 3 telefoane la emag, ... boraciu boraciu Buna ziua! In data de 06.12.2023 am comandat 3 telefoane la emag, dintre care doua de la acelasi magazin, achitate integral. Cele doua(huawei p30 lite) nu au ... (vezi toată discuția)