avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecinul de la etajul 4 si-a montat aparat de aer ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecinul de la etajul 4 si-a montat aparat de aer conditionat ...

Vecinul de la etajul 4 si-a montat aparat de aer conditionat ,dar apmlasarea lui este pe terasa blocului. In calitate de presedinte al asociatei nu am fost informat de respectivul ce urmeaza sa faca. Eu intreb ,domnul respectiv are voie sa amplaseze aparatul pe terasa comuna a blocului(acoperis) ?
Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 16:26, 28 Februarie 2023
Nu cred ca ISU nu permite instalarea unitatii unde se afla compresorul, pe parte comuna, din cauza alimentarii cu 230VAC.
Ultima modificare: Marți, 28 Februarie 2023
latka, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
E normal sa il avertizati sa isi mute aparatul de aer contidionat pentru ca se distruge izolatia blocului si se pierde garantia daca mai exista si se va impiedica pe viitor repararea terasei.
Nu ii precizati ca produce infiltratii ca propabil locuieste chiar el dedesubt.
Probabil a considerat ca e mai usor si nu gaureste fatada asta in cazul in care nu a gaurit sus nimic ci doar a pus aparatul .
Treceti in regulament ca fiecare e obligat sa anunte inainte in anumite situati de folosire a partilor comune , de dat gauri de pus aer conditionat de montat ghivece etc., sau ca nu au voie sa instaleze pe terasa sa faca plaja pe terasa petreceri etc
Ultima modificare: Marți, 28 Februarie 2023
w_v_w_v, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. doar ce am aflat ca pe acoperisul blocului unde locuiesc, ... JustMe_78 JustMe_78 Buna ziua. Doar ce am aflat ca pe acoperisul blocului unde locuiesc, un vecin si-a instalat de la echipamente de gym la canapea, piscina, televizor, luminite ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! cand ne-am mutat (acum 4 ani) am instalat unitatea ... Ram18 Ram18 Buna ziua! Cand ne-am mutat (acum 4 ani) am instalat unitatea AC-ului pe acoperis (partea noastra, apartamentul fiind la etajul 4) si am reparat o gaura facuta ... (vezi toată discuția)
Copertina ultimul etaj danabarbu danabarbu Gheata formata pe acoperisul copertinei de la ultimul etaj, a cazut pe unitatea exterioara a unui aparat de aer conditionat de la un etaj inferior si l-a ... (vezi toată discuția)