Bună ziua! Să știți că cei mai mulți cred că dacă sunt zero persoane, pot sta mult și bine, cu zero lei la consum apă și zero la rubrica pierderi de apă. Pentru a preîntâmpina asemenea decizii, dacă sunt zero și am consumat 0,1 MC , declar acei litri, altfel, sub umbrela lui zero persoane plătesc apă cei care raportează citirile cu sfințenie în intervalul de timp stabilit pentru toți. Deviza mea este: zero persoane zero consum... Și ...zero persoane, plătesc ce consumă acest zero, ori de cate ori zero nu e zero, dar face baie sau mai știu eu ce. Privirea este de ansamblu... Un locatar, pe care l-am crezut că e zero, după 6 luni avea 80 MC apă consumată și neplătită. O să zicem noi, că se compensează.... O fi, dar prețul MC este diferit în fiecare lună aproape. Că sa nu fie cu supărare, la recalcularea la prețul lunii curente, a celor 80mc ,la diferența de preț a fiecărei luni, din cele 6, proprietarul plătește recalcularea. Mai bine dau citirea :)))))
TroAndrei a scris:
Buna ziua,
Am si eu dilema, m.am mutat de 2 ani intr.un alt apartament dar apartamentul initial inca il am in grija. M.am scos de la intretinere deci am pus 0 persoane. Cam odata sau de doua ori pe puna trec si verific apa, curentul si altele. Acum o luna a stat un membri al familiei 6 nopti, in urma acestui fapt vomisia a decis sa fiu trecut vu o persoana pentru luna respectiva afland chiar astazi. In plus decizia lor a fost citez “ vom trece un numar crescut de persoane imediat cum vedem ca la concum apa nu este 0, deci daca este diferit de 0 trecem din 0 persoana in 1 persoana”. Eu inteleg ca este un anumit consum dar nu cred ca asta justifica decizia lor. Stiam ca este o lege in case se specifica un numar de 15 zile pentru modificare de persoane.