avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna dimineata. Va rog sa ma ajutati cu o ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna dimineata. Va rog sa ma ajutati cu o informatie!Contractul ...

Buna dimineata.
Va rog sa ma ajutati cu o informatie!Contractul de apa incheiat cu furnizorul local este incheiat pe numele fostului sot, care nu mai locuieste cu mine.Pe contract au fost trecute inca 3 familii, dintre care 1 nu mai vrea sa plateasca apa.Fostul sot are voie sa il debranseze?Mentionez ca am solicitat o comisie de la furnizorul de apa la fata locului, dar raspunsul a fost dezamagitor pentru mine.Noi toti, care platim, sa ne facem proiecte pentru a se face o alta lucrare.Cum e posibil asa ceva!Normal, nu era ca furnizorul sa debranseze casnicul rau platnic?Factura vine pe numele fostrului sot si deja sau adunat 900 de lei.Noi nu putem suporta si cheltuiala rau platnicului!
Cel mai recent răspuns: paulabelioae , utilizator 15:22, 21 Martie 2023
Va mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dezbatut o taxa de succesiune i n urma căreia am obținut ... Robertho2010 Robertho2010 Am dezbatut o taxa de succesiune i n urma căreia am obținut jumătate din proprietate .Pe proprietatea mea se afla căminul de apa .Am intrat in posesia ... (vezi toată discuția)
Obligatii de plata la debransarea vecinilor? mada_dima mada_dima Imobilul in care locuiesc este un bloc cu 6 scari, doua cate doua reprezentand cate o asociatie de proprietari. Scarile CD si EF sunt in prezent bransate la un ... (vezi toată discuția)
Bransament apa si canalizare ksc ksc Buna ziua. Locuiesc intr-un imobil cu 4 apartamente , toate proprietati personale(4 proprietari).Bransamentul la reteaua de apa si canalizare a fost facut de ... (vezi toată discuția)