avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preaviz antedatat - legal sau nu ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preaviz antedatat - legal sau nu ?

Am primit dis de dimineata mareata veste ca sunt in preaviz . Problema este ca are ca data 19.01.2010 si azi suntem in 25 . Este legal sau nu ? Plus ca nu scrie nimic altceva decat motivul : restructurare . Suntem 8 in situatia asta ( din maxim 20 in firma ) . Daca nu avem ccm putem primi un salariu compensatoriu ?
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 16:54, 25 Ianuarie 2010

faceti tot posibilul sa intrati in posesia deciziei de concediere... se poate sa va incadrati si la concediere colectiva !
User-ul spune ca angajatorul are maxim 20 de salariati deci nu se pune problema concedierilor colective, oricat de multi ar concedia intr-o luna.
:offtopic:

sa decida instanta !!!
sunt angajat in cm ca inginer instalatii gaze si in firma sunt ( printre altele ) diriginte de santier retele si bransamente , controlor de calitate , ssm si psi ( sunt singurul cu aceste autorizatii ) . Mai sunt si director tehnic ( dar fara decizie ) si semnez acte ca dr th. In locul meu va aparea din afara altcineva . Am vreo sansa de castig daca contest aceasta concediere ?

La aceasata intrebare vi s-a raspuns pe alt topic intitulat "fisa de post". Si mai aveti unul "semnatura scanata", cu aceiasi problema.
Ultima modificare: Luni, 25 Ianuarie 2010
ContSters42179, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere dupa ccc elenasav elenasav Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: Momentan ma aflu in CCC, urmeaza sa ma reintorc la munca , unde situatia se prezinta astfel.In ... (vezi toată discuția)
Concediere individuala sau colectiva? meeri_m meeri_m Buna seara! Va rog, daca se poate sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema: lucrez (inca? ) la o societate care in momentul de fata mai are aproximativ ... (vezi toată discuția)
Salariu compensatoriu constantin2408 constantin2408 se poate invoca art 5(1) din codul muncii-principii fundamentale,de catre un salariat ,ce nu a primit salariu compensatoriu,iar marea majoritate a colegilor ... (vezi toată discuția)