as vrea sa aflu detalii despre revocarea donatiei intre soti in urma desfacerii casatoriei. concret: in timpul casatoriei, eu si fostul meu sot am construit un imobil caruia i-am dat destinatia de hotel. pentru ca nu am mai avut bani sa il terminam pentru a-l pune in functiune, ne-am asociat, vanzand doua treimi altor doua persoane care ulterior au devenit asociati intr-un srl cu fostul sot., iar a treia treime, care era pe numele meu si al fostului sot,eu am consimtit sa fie adusa ca aport la capitalul societatii nou formate(in care eu nu am fost asociata). intrebare: daca nu a fost intocmit un act de donatie propriuzisa,ci doar actul in care eu declar ca,,bunul nostru comun, eu consimt sa fie adus aport la capitalul societatii, aceasta de considera o donatie in favoarea fostului sot si prin urmare poate fi revocata? daca nu(DOAMNE FERESTE), ce este de facut? sant de trei ani in proces, am schimbat o sereie de avocati, pentru ca, eu, nemaiavand bani, cu mare revolta am constatat ca rand pe rand, fiecare m-a ,,vandut". am muncit o viata, ca acum, cand ar fi trebui sa pot sa culeg rodul muncii si a sacrificiilor mele, sa ajung pe strada, fara absolut nimic, cu un copil care se chinuie alaturi de mine! ma rog la dumnezeu ca cineva sa poata sa ma sfatuiasca ce pot face si daca cunoaste spete in acest subiect. multumesc
Cel mai recent răspuns:
ContSters20980 , utilizator
13:05, 26 Ianuarie 2010