avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Demisie Comitet Executiv
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Demisie Comitet Executiv

Buna seara! Cum se procedeaza in cazul in care doresc sa demisionez din calitatea de membru in Comitetul Executiv insa nimeni nu doreste sa ocupe aceasta functie? Am convocat AG de mai multe ori insa nimeni nu doreste sa preia functia (este valabil pentru toti membrii AGy, toti ne-am dat demisiile insa legea ne obliga sa 'ramanem in functie' pana se 'indura' cineva sa ne inlocuiasca). Exista vreo varianta legala? Multumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:41, 6 Mai 2023
Si ce se întâmplă când nu exista presedinte?
Este demisionar și el, plus,acuma face parte dintr-o alta asociatie

latka a scris:

E foarte simplu, faceți o cerere către președintele asociației, că renunțați la a mai fi membru. Automat pierdeți și calitatea de membru Cex.

Se întâmplă ca Adunarea Generală a proprietarilor trebuie să decidă la fiecare "pas" :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! mi-am dat demisia din functia de presedinte de asociatie ... salontanul salontanul Buna ziua! Mi-am dat demisia din functia de presedinte de asociatie de proprietari. Nimeni nu vrea sa preia functia. Daca imi schimb domiciliul (potrivit legii ... (vezi toată discuția)
Demisie membru de comitet din asociatia de proprietari florina mardare florina mardare unde trebuie sa merg sa ajung in instanta de judecata sa pot demisiona din comitetul asociatiei de proprietari ? imi trebuie avocat ? (vezi toată discuția)
Ce se întâmplă când președintele asociației de proprietari își dă demisia și, deși se organizează două adunări generale, nu se întrunește cvorumul pentru alegerea unui nou președinte? Ela C Ela C Buna ziua, ce se intampla in cazul in care presedintele isi da demisia, se organizeaza 2 adunari, lumea nu se prezinta pentru majoritate si au trecut 2 luni ... (vezi toată discuția)