avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Impozit diferentiat per mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Impozit diferentiat per mostenitor

Buna ziua! Va rog sa imi spuneti de cand se plateste impozitul diferentiat pentru fiecare mostenitor, dupa o succesiune la judecatorie. De la momentul deschiderii succesiunii sau de la momentul hotararii judecatoresti?
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 16:29, 28 Martie 2023
Am specificat si "impozit diferentiat pentru fiecare mostenitor", cred ca asta se refera si la cat plateste fiecare...
Ca sa stiti cat, si cand. se plateste impozit, atunci specificati in extenso toate detaliile ( cat s-a primit, ce s-a primit, etc). Asteptati pana o sa vi se raspunda...
Ultima modificare: Marți, 28 Martie 2023
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura succesiune in instanta gabriela_ruta@yahoo.com gabriela_ruta@yahoo.com Buna seara. Tatal meu a decedat inaintea bunicului pt care se face succesiunea. Matusa-mea a deschis deja un proces in instanta. Am inteles ca in acest ... (vezi toată discuția)
Impozite si taxe mostenitori tciprian tciprian Buna ziua Am o nelamurire. Pentru o persoana care a decedat si are 3 mostenitori legali si nu s-a facut succesiunea stiu ca impozitul se plateste de catre cei ... (vezi toată discuția)
Nu sunt de acord cu modul de împărțire a moștenirii. ce se întâmplă dacă nu ajungem la un acord înainte de dezbatere și nu mă prezint la notar? Iustin96 Iustin96 Buna ziua! Daca nu ajungem la o intelegere sau daca nu ma prezint la prima chemare (datorita faptului ca nu sunt de acord cu impartirea in mod egal) la un ... (vezi toată discuția)