Mergeti la primarie cu o sesizare , dupa ce notificati presedintele in scris . Puteti sa cereti nr de inregistrare sau sa va semneze pe copia notificarii dumneavoastra , ca a primit un exemplar in care ii cereti sa explice : in temeiul carei legi platiti acel consum suplimentar .
La noi in asociatie , un proprietar a refuzat sa monteze repartitoare dar mai mult de 3mcubi nu i sa pus la pausal . Firma de administrare a spus ca incasarea la pausal respecta niste legi si nu ii putem imputa mai mult .
. La primarie exista un birou care se ocupa cu asociatiile de prop . Daca refuza sa primeasca notificarea , mentionati acest lucru . Acolo va vor indruma catre instanta de judecata dupa ce vor veni ei in control si vor da amenzi .
E culpa Asoc de prop ca " meseriasul" nu e cel priceput .
MaBo8 a scris:
Multumesc pentru raspuns.
Pot merge in instanta sau ce se poate face in cazul acesta? Este a 3 a luna in care imi pun apa in plus pe lista.
Specific ca s-a hotart la nivel de Comitet Executiv ca in cazul apometrelor mai vechi de 12 ani sa se adauge 6.3m3/persoana in plus. Am aflat recent ca apometrul este mai vechi de 12 ani(am intrebat vechii proprietari).
Este legal sa platesc suma asta in plus lunar sau trebuie sa merg in instanta?