avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum se face vanzarea unui teren mostenit prin uzufruct ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum se face vanzarea unui teren mostenit prin uzufruct viager?

Buna ziua, am urmatoarea situatie:
- Parintii mei au primit un teren de la bunicii prin contract de uzufruct viager.
- Bunicul meu a decedat, iar bunica este in viata

Pentru a vinde terenul avem nevoie si de acordul bunicii? Deasemenea am nevoie sa intocmesc alte acte pentru a putea face vanzarea?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihai1H , utilizator 12:28, 14 Aprilie 2023
Multumesc pentru informatii!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de intretinere florin_pelin1968 florin_pelin1968 Am incheiat un CONTRACT DE INTRETINERE cu parintii mei prin notariat cu extras de carte funciara-dreptul de uzufruct viager rezervat parintilor(imi cer scuze ... (vezi toată discuția)
Chitanta de mana emy_emylya emy_emylya parintii mei doresc sa-mi faca act de vanzare -cumparare pe apartament.din motive de costuri vor sa faca chitanta de mana(inscris sub semnatura privata) in ... (vezi toată discuția)
Dreptul de uzufruct viager silvia88 silvia88 as dori sa imi raspundeti daca se poate la niste intrebari referitoare la un contract de vanzare cumparare cu drept de uzufruct viager. problema este ... (vezi toată discuția)